Sziasztok!
Ismét nem csalódtam Saalbachban. A karacsony előtti hetet töltöttem ott. Menet elég nagy hó hullott olyan 30-40 cm-es ezért hétvégén nem minden felvonó volt nyitva. A Schönleiten bahn-nál látszott, hogy előző este dolgoztak a ratrakok de olyan 40 cm friss hó volt a ratrakolt pályán. Szerencsére vasárnap este már nem hullt akkora hó (csak 10 cm) így hetfő reggel szinte minden felvonó és pálya nyitva volt.Ragyogó napsütést fogtunk ki (ezt a képekből is láthatjátok), tömeg szinte semmi nem volt mivel ez az időszak még előszezonnak számít. Mivel kevesen voltak, még délután sem volt buckás a pálya, a Schattberg-XPress pályán délután is lehetett száguldani. Annyira furcsa volt, hogy kevesen voltak, például volt olyan eset, hogy lesíklásnál csak egyedül mentem le a pályán. Nagyon jól éreztük magunkat, minden tudásszintenk megfelelő pályát lehet itt találni a 200 km-es pályarendszerben. Remélem márciusban ismét elhemetek erre a helyre, mert ezt nem lehet megunni. Szerintem azért szeretem ezt a helyet mert rengeteg pálya van, közepes hosszuságuak (3-5 km), és ha véletlenül "megunod" az egyik pályát mehetsz a másikra.Teszek fel néhány képet, kívánok mindenkinek kellemes karácsonyt.