Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Murau - Kreischberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Feriendorf Murau - Szezonnyitó 6=7 éj akció
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csabor
3483 élménybeszámolót írt
3483
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Murau - Kreischberg
2013.02.26. 19:36
Ellent kell, hogy mondjak.
Egy év van közöttünk, tehát kb. azonosan látom a helyzetet, s szombaton Murauban síeltem.
A pálya buckás volt, de nem kezelhetetlen. Nekem számos problémám volt (új síbakimmal küszködtem, hogy összeszokjunk) ennek ellenére egy jót tudtunk csúszni.
Következő napon Katschberg, Turracher Höhe volt a síelésünk helyszíne, s mondhatom, mindenhol hasonló volt a pályák állapota. Sehol nem láttam ratrak nyomokat, illetve Turrachon néhány pályán igen, de 11-kor már ott is akkora buckák voltak, hogy bújócskázni lehetett mögöttük. Ismered a viccet a legyekről és a lóvégtermékről, ennek analógiájára mondom, hogy egész Ausztria nem lustulhat el. Bizonyára vannak a pályakezelésnek olyan szakmai titkai, amit egyszerű halandó nem ért. Ez is egy szakma, amihez a Kreisbergiek elismerten nagyon értenek.

Másrészről soha, senki nem ígérhetett neked minden körülmények között asztalsimaságú KEZELT pályát. Ilyen nincs, ez egy szabadtéri sport, ahol bármi megtörténhet, s ilyenkor a szolgáltató széttárja a kezét és vis majort emleget.

Ha végiggondolod a dolgot, megnyugodva, örömmel térsz majd vissza kedvenc síeléseid helyszínére.

Jó csúszást kíván Csabor, aki szívesen menne veled Murauban egy kört.
Előzmény: (vassqsa 156131)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.