"És majd később, a helyes mozgásstruktúra kialakulásakor, a variálással együtt majd megszilárdul az egész együtt."
Nem ezt jelenti, csak te magyarázod bele. Mint már sokszor...
A mozgás tanulás folyamán, folyamatosan alakul a mozgásstruktúra is, akár csak a dinamika. De valóban, a dinamika is alakítja a mozgásképet...Ezeket nem lehet szétszedni, még akkor sem, ha te ezt állítod, sőt még egy osztrák anwärternek sem fog sikerülni, aki amúgy csak tehénterelgetésre neveltek. :))))
Így gondolkodnod sem kell, és tűzre sem kell vetned rengeteg tudásodat. Még J.A. Helyét is megvillanthatod a síszakmázás terén, de tényleg.
Tisztelet érte.
Az sem baj ha a kihajolásos kifogás is rendre jön tőletek, pedig pl. a lassított piros csávó síelésében szinte egyáltalán nincs ilyen, mert kész, öko. Forma.
De sebaj, majd megtanulok rendesen síelni, ha szükség lesz rá...
Vagy, ha végre elmondod, hogy azt hogyan kell.
Tudod, nekem az a legfontosabb, hogy fotózni meg videózni lehessen.
Olyan szívesen megfelelnék a cultnak is, ha látnám, mi a szint, ahova visz. De nem látom.
Ui.:
A Lacival való példálozást meg azért sütögeted feleslegesen, mert én valóban tőle tanultam anno mindent, és nem felejtek olyan könnyen, mint gondolod.
Ezekbe a vitákba ő nagyon bölcsen be sem szállna. Röhögne egyet "ti hülyék vagytok" és elhúzna síelni... :)))
Ezt látod biztosan tudom.
De sajna én nem bírom ki, hogy feszegessem azokat a kérdéseket, amikre te már adtál ilyen-olyan választ, de sajna nem meggyőző számomra.
És hiába próbálsz professzori disszertációkba bonyolódva igazat harcolni magadnak, engem ez nem szédít meg. nekem az Einsteini-két mondat hiányzik. (Ezzel spec. Nem leszek itt egyedül)
"Ha érted, fogalmazd meg 2 mondatban!"
....