Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Pra Loup - Val'd Allos
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Pra Loup - Val'd Allos
2006.01.23. 23:01
Hm. Hát van jó meg rossz hírem, ha belekontárkodhatok a beszélgetésbe. Mi két éve voltunk ott, amikor baromi nagy hó volt, 360 cm (!),ezt a helyiek is megcsodálták, annyi volt! Nagyon nagyon élveztük, jól síelőknek nagyon jó hely, és van pár baba pálya is, amúgy ha el akarsz menni a túl végig (observatoire, ha jól emlékszem) akkor tényleg frisnek kell lenned, 12 körül már nem érdemes elindulni, mert messze van, és nem érdemes lenn maradni a völgyben. De nagyon érdemes!!! Volt a közepén a két nagyobb hegy között egy hosszabb pálya (1-2 km) pálya, rajta tábla: "kifejezetten jól síelőknek: fekete pálya" Hm.. izzasztó. előszedtem a bérletet:mi márc.6-11ig voltunk.
Ami nem olyan jó: nincs key card, szóval elő kell venni a bérletet, de csak akkkor, ha egész lemész a faluig.
Azt, hogy úgy összeségében jó hely-e vagy sem, hát nem mernék állást foglalni, mert aztán tarthatomitten a hátam a kritikus kollégáknak. Az igaz, hogy nem egy Davos, de nem is Donovaly.Szerintem a fentebbi dolgokból kitalálhatod, hogy mi hogy éreztük magunkat.
A rossz hír, viszont hogy én úgy hallottam, hogy tavaly viszont nagyon gáz volt a hely, mivel nem esett túl sok hó, és mivel felújították a hóágyú rendszert, leengedték a tavat, amiből csinálják a havat, így pocsék volt az 15-20 cm amin lehetett próbálkozni. A szállás szokásos francia cucc volt, pici,de tiszta,és nekünk mázlink volt, így a síboxokig csúszahattunk. Dehát tudod, hogy van ez galléknál, szinte sehol nem kell 2 percnél többet sétálgatni. Hogy őszinte legyek, koripályára nem emlékszem, bár nem is kerestük, viszont uszoda nincs, vagy legalábbis akkor nem volt. Nem egy puccos hely a falu, de korrekt, van pár kocsma, meg egy diszkó.(az nagyon komoly hely.. tán 1 euro a beugró, de poén)

Tippek:
-Mindenképp 1600-ra menjetek és ne 1500ra, mert ott nincs semmi.
-Menjetek át már az első napokban is a túl oldalra, mert ott sokkal jobb pályák vannak

Na ennyi egyenlőre. Ha akarsz írj egy mail címet, akkor küldök pár fotót.
Üdv
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.