Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Pra Loup - Val'd Allos
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
wertar
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Pra Loup - Val'd Allos
2013.11.27. 16:50
Néhány jótanács az ide látogatóknak:

1. A legfontosabb, hogy mindeg tudakoljuk meg, hogy mennyi hó van a pályán és nyitva van-e az átjáró Pra loup és Val Dallos között. Amennyiben nincs nyitva és Pra loupban van a szállás akkor az nem olyan nagy probléma. Széles változatos pályák, sok új felvonóval. Abban az esetben, ha Val Dallosban száll meg az ember és az összeköttetés zárva, akkor csak kb. egy 35-50 km pályarendszer hasznalható, ami 6 napra már egy közepes tudású síelőnek is unalmas. A két rendszer között busszal, vagy autóval sem érdemes megpróbálni átmenni, mert csak kerülő úton, kb. 150 km, lehet átjutni.
2. Amennyiben a szállás Val Dallosban van érdemes egy napot La Fouxra is áldozni, ez ingyenes síbusszal megközelíthető. Kevés pálya van, de azok mind a fenyves erdőkön keresztül haladnak. Nyugodt és csöndes és van kifejezetten extrém kezeletlen fekete pály is.
3. Sok síutat szerveznek ide magyar cégek, ezért egy-egy főszezoni időpontban a falu (főleg Val Dallos) magyar faluvá változik. A pályán, este a szorakozóhelyeken mindenhol magyar szó hallható
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.