Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Szépalma Hotel - különleges, vidéki hangulatú szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
4.0
93 élménybeszámolót írt
93
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2013.12.16. 23:19
Kedves Síaréna !

Mérhetetlenül profi a kommunikációtok, ezt meg kell hagyni.

Szeretném leszögezni, hogy természetesen nem fogadhatom el az ingyenjegyet, tekintettel arra, hogy egy problémára szerettem volna felhívni a figyelmet, úgy tűnik eredményesen - amely nem az én személyes gondom volt, hanem az akkor ott síelő közösség egy részét érintette - amely elsődlegesen nem a hóágyuk működésében, hanem az alsó felvonó lezárásában csúcsosodott ki, tekintettel arra, hogy voltak páran akik nem tudták, vagy akarták igénybe venni a felső részt, nekik elég lett volna az alsó, de a bébi már kevés volt.

Ha bárki vissza olvassa a hozzászólásaimat, látható, hogy a múlt héten és máskor is csak dícsértem a pályát, pont mint a többit is.

Köszönöm a reagálást, ezzel részemről lezártnak tekintem ezt a kérdést, amint legalább olyan hó lesz a pályán mint akár csak az első napon, menni fogunk. Őszintén örülök, hogy a történet végére azért csak sikerült kiköszörülni ezt a csorbát ami esett így ismeretlenül is a kapcsolatunkban a pályával.

Tisztelettel

B. G.
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE