Minden látszat ellenére én kedvelem Rerát. Átlag évente egyszer összezördülünk, ennek oka részemről nem az egyéni szimpátia hiánya, hanem az, hogy teljesen másként forog az agyunk.
Van olyan kedves ismerősöm, aki kedves, aranyos, de ha klaviatúrát kap a keze alá megszállja az ördöngő. Leírva a dolgok másként érvényesülnek.
Rerával nagyon jól el lehet lenni egy társaságban, síeléskor, vagy más alkalmakkor. De ha jön az ördöngő...
Néha csodálom azt a magabiztosságot, ahogy Rera akár számára nem ismert dolgokról, vagy csak információ morzsák alapján véleményt mond. Bocsánat eltévesztettem. Nem véleményt mond, hanem kinyilatkoztat. Azonnal és örök érvénnyel. Nem lehet vele vitába szállni, mert csak a saját érveit fogadja el, s mindentől függetlenül addig hangoztatja őket, míg mindenki legyint egyet, s kiszáll a vitából. Nem számít, mert neki nyerni kell, bármennyire is lényegtelen az ügy, vagy bármennyire gázol bele mások önérzetébe.
Nyilvánvaló, hogy ezért a véleményért is megkapom a magamét, pedig csak jószándékból írtam.
Rera lehetne kedves, aranyos teremtés a fórumon is, de valamiért nem csinálja... Ki tudhatja az okát?
Csabor az élvezeti síelő