Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sícipő vásárlás - megint Dachsteint? Segítsetek!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
mous
21 élménybeszámolót írt
21
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sícipő vásárlás - megint Dachsteint? Segítsetek!
2006.02.17. 08:49
Segítségeteket kérem, speciális igényeimre miket tudtok javasolni. Most még meg tudták javítani a bakancsomat, de lassan időszerűvé válik a vétel.

38-39-es méretben, keményre állítható (a mostani Nordica Next bevált 40-90ig állítható), normál magasságú bakancsot keresek, ami hátrafelé kiengedhető (nem bírja a térdem az egésznapos kényszertartást, felvonózáskor muszáj kinyújtanom)

Boldogan vettem egy női modellt, ami összehasonlítva nem tűnt alacsonyabbnak a jelenleginél, magas flexet jelölt, de mégis sokat számított az a 2-3cm - a tempós meredekeknél össze vissza kezdett járni az egész.

Az új bakancsokból a magasabb, keményebb cipőkből a legtöbb gyártó kivette a lépésfunkciót, hátrafelé nyíló bakancsot pedig már egyáltanán nem láttam.

Tapasztalataim szerint a női cipők általában alacsonyak, a junior bakancsok a súly miatt nem biztos, h jók, ffi cipőkből ez a méret nem járatos.

Ha valaki mégis ismer ilyet, kérem segítsen. Az üzletekben szinte csak a legújabb sorozatok vannak, de nekem nem feltétlenül az kell. Remélem tud valaki segíteni...
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.