Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2016.11.10. 15:15
Kedves Dave!

Úgy látom a szezonkezdettel kapcsolatban már segítettek többen, amit köszönök nekik. Alig tudok ehhez még érdemit hozzátenni, mindig visszafelé nézek először, ha találgatni akarok. Idén megfogadtam, hogy nem bocsátkozok jóslásokba a szezont illetően, már annyi ideje várjuk a "nagy telet".

Mi minden évben a nagy télre készülünk, aztán alkalmazkodunk ahhoz ami van, mást úgysem tudunk tenni. Azért a fejlesztési esélyeinket nagymértékben javítaná egy kiemelkedő szezon, sajnos a támogatások terén "hátrányos helyzetű" visegrádi pálya egyelőre nem tud pályázni, pedig nagy szüksége lenne rá.

A szezont az első között szoktuk kezdeni, köszönhetően rugalmas, profi (12. hóágyús szezonunk) csapatunknak, ha megjön a hideg. A természetes hóra szerencsére már nem kell várnunk!

A szezonbérlettel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy egyelőre nem tervezzük a bevezetését, mert ilyen ingadozó szezonokban nagyon mellé lehet lőni vele. Azért mi nem annyit üzemelünk, mint a Sípark, vagy a Síaréna, ahol így biztosabban lehet számolni legalább 2 hónap üzemeléssel, így lehet kérni a kb 10-12 napijegy árat szezonbérletként. A közös magyar bérletben természetesen részt vennénk, ha a "nagyok" ez irányban tesznek lépéseket, mi ezt nem tudjuk helyettük kezdeményezni, ezeket a kérdéseket nekik kellene feltenni.

Mindenkinek jó készülődést a szezonra, Szibériában és az Alpokban már beköszöntött a tél, most már lassan mi is sorra kerülünk, legalább is remélem.

Addig is folynak a műanyag pályás oktatásaink, 3 felvonónk már beüzemelve, akár hóban is tudjuk azonnal indítani őket, rajtunk semmi nem múlhat. November végére teljes rendszerünk üzemkész lesz, reméljük addig a komolyabb tél is megérkezik végre valahára.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Előzmény: (Dave 189901)
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.