Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégi csúszás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
golo
959 élménybeszámolót írt
959
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hétvégi csúszás
2016.11.28. 23:16
Régen én mindig mindent alárendeltem az időjárásnak. De tudomásul kellett vennem, hogy nem sok olyan szabadfoglalkozású ember van, aki ezt megteheti. Konkrétan csak egy ilyen barátom volt, de már ő nincs velünk. Család mellett sem lehet már bármikor ugrani, vagy utolsó pillanatban maradni, ha olyan a hóhelyzet. Sőt mióta a hely is többé kevésbé adott, a Gastein-völgy, mivel ott a bázis, ezért kompromisszumokat kellett vállalnom. Segítek Endrunak a túrák lebonyolításában, de egy kis különállást is megtartottam. Ezért, ha nagyon mehetnékem van, pl. mert 50km-rel odébb jobb a hó, akkor vagy sikerül rábeszélnem és megy mindenki, vagy páran elszökhetünk :)

Mindenképp sok szerencse kell. Én ezért is tiltakoztam mindig, hogy előre jelöljük ki az időpontokat. Semmi sem idegenebb a freeride-tól, mint a fix időpontok. Annyit azért sikerült elérnem Endrunál, akinek viszont nagyon kötött az időbeosztása, hogy adott esetben, ha nagyon nem alkalmas az időjárás, akkor elhalasztjuk 1 héttel a túrát.

Tehát akiknek tervezni kell a szabadságot, azoknak itt vannak a januári időpontok. Azért is jó, ha már most szólok, mert a létszám korlátozott és érdemes időben jelentkezni. Tehát aki szívesen kipróbálna egy ilyen alkalmat, az sétáljon be Endruhoz a Csíky utcában és személyesen jelentkezzen. Valószínű hogy jól ki lesz faggatva :) Endrunak különösen fontos ez a személyes kapcsolat és megismerni a motivációt.

Tehát
Január 14-15-16,
Január 28-29-30.
Ez -indokolt esetben- változhat.
Az is elő szokott fordulni, hogy akinek megfelel, azokkal maradunk még kedden is.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.