Jan.10-16 között egy régi vágyam teljesült, Chamonix-ban síeltem. Az első nap kissé felhős, a többi nap csodálatos napsütés és utolsó este megérkezett a hóesés. Unlimited bérletet vettem így a teljes síterepet élvezhettem, minden csúcsra feljutottam és a glecser vasutat is használhattam. A legtöbbet a Flegere-Brevent részen síeltem, vkétszer felmentem a glecser vasúttal a Mer De Glecser-hez, nagyon nagy élmény a jégbarlang, igaz a kabinos lift után még vár ránk 450 lépcső oda és ugyanannyi vissza, jó kis edzés !! Harmadik nap az Aiguille Du Midi - volt a cél, 3800m- csodás napsütés és a bátrak innen is lesíeltek. Nagyon jó pályák vannak az Argetiere - Les Grands - glecseren , Le houches és Vallorcine - De Balme napsütéses pályáin. A város igazi síparadicsomhoz illő, igaz én nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy olyan mint Zermatt! A busz közlekedés kiváló, a buszsofőrök segítőkészek, egyszer sem kérték a bérletet! Nagyon szuper hely, máskor is elmennék, de nagyon messze van és bizony nem olcsó, ettől függetlenül mindekinek ajánlom felvenni a bakancslistára !!!