Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
893 élménybeszámolót írt
893
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2025.03.03. 12:29
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ingyenes szezonzáró síelés a mini gleccser nagypályáján!

Most, hogy a tavaszi enyheség megjött, és már motorosok, biciklisek lepték el a szerpentin utat, évek hosszú tapasztalata, hogy be kell zárjak, egyszerűen már csak turista látványosság lett mini gleccserünk. Az eszem ezt mondja, de a szívem mást diktál, egyszerűen nem hagyhatom veszendőbe, a nagy küzdelmek árán megtermelt havat. És síeltem én eleget, tettem fel a kérdést magamnak? Alig-alig, csak szinte oktatások alkalmával. Szóval ma estére szezonzáró síelést hirdetek, méghozzá ingyenesen, lehet velem csúszni egy jóízűt, a még mindig összefüggő nagypályán. A ratrakot már nem bírja el a hóvastagság, de jó eséllyel alig lesz folt a pályán, tehát a felszerelése mindenkinek biztonságban lesz, csak ne tükörsima felületre számítsatok. Aki szeretne a villanyköltségeinkhez hozzájárulni, annak kiteszünk egy dobozt, és megköszönünk minden Ft-ot, amit esetleg betesztek. Büfé, kölcsönző, síiskola már nem lesz, de zenét produkálunk a jó hangulathoz.

Engedjétek meg, hogy még egyszer reklámozzam új szolgáltatásunkat, a hegyi kerékpár bérlést, túravezetéssel. Vannak sima és elektromos rásegítésű bringáink (Kross). Immár 30 éve tekerek rendszeresen erdőben, és szervezek versenyeket is, erdőmérnökként dolgoztam különböző posztokon a környéken, így meglehetősen jól ismerem az erdőt. Szóval ez az új ajánlatunk, nyitunk a négy évszakosság felé, és hét végi központunk a gyönyörű fekvésű síházunk lesz, ahonnan túráink indulnak majd. Figyeljétek hamarosan megjelenő híreinket!

Aki még nem pakolta el felszerelését, azzal találkozunk este a havon, a többiekkel pedig, reméljük tavasszal, a bringán is!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, hegyikerékpár túravezető
p20250303-112955-3000.jpg
p20250303-113050-1000.jpg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
KIEMELT SÍTÁBOROK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK