Válaszként a szezonzáró kérdésre, mindenképp érdemes kimenni még.
Március 19-20, csütörtök-pénteken voltam. 3 lift ment. Az A a parkolóból, utána ami továbbvisz D, és a tetején a C. A csákányosok és a gyerekliftek már nem működtek. A P2-n parkoltam mindkét nap, kb 10-ig volt kényelmesen hely. Hó bőségesen, idő gyönyörű napsütéses. Ennek megfelelőek voltak a pálya állapotok. Reggel fagy, minden tökéletes. Utána lazul, de nem egyszerre mindenhol. A Mittelstationig vissza lehetett csúszni, az alja ebédidőben már buckásodik, felpuhul, de délutánra visszakeményedik. A középső rész részben árnyékos, teljesen tökéletes volt egész nap. A lift kiszállóknál a nagyobb nyílt tér miatt, mint pl a Friedrich Hütte előtt is, dél körül telibe kapja a nap, itt hamar fellazult buckás lett. Tovább menve az 1, 12, 3-as pályára már nem nagyon érte a nap, egész nap jól tartotta magát, élvezetes köröket lehetett menni. A teteje néha cudar szeles hideg, de a 11-es piros a teljes napsütésben felpuhul és folyamatosan egyre jobban buckásodik. Ettől még nagyon jól síelhető, igaz munkás.
Szuper 2 nap volt! Reggeli körök bemelegítésnek az 1b és a 3,9 kombináció variálásával. Aztán a 11-en pár kör a meredekebb részeken míg a buckák engedik, aztán a 10, 1, 12.
A hó még biztosan kitart, bőven van. Az attrakcióknak folyamatosan építgetik az ugratókat, gyerek játszót. Szerintem az állapotok sem fognak a napokban romlani, lehűlés, havazás jön. A szél okozhat kellemetlenségeket. Húsvétig nyitva vannak.