Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Polaris síegyesület

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tilly1
4 élménybeszámolót írt
4
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Polaris síegyesület
2004.02.09. 22:59
Szia Gabi!

Ok, mondjuk el a pozitív vonatkozást is a Polarissal kapcsolatban; a síoktatást nagyon lelkes és rendkívül figyelmes oktatók vezették, igazán méltányos áron. Ez tényleg nagyon jó volt! De írj te is, hogy szereinted miben votak ők jók?

Az, hogy mennyire volt baromi olcsó ez az út, az nem feltétlenül a Polarison múlt. Egyszerűen Franciaország ilyen olcsó, illetve én most voltam hatodszor Fro-ban síelni, és eddig mindig ilyen összegeket( 50 és 60 ezer Ft között) fizettünk. És a takarításért még soha!! Pedig legalább ekkora létszámmal mentünk.

Amúgy te melyik sípályánál voltál?

És tényleg láttad elszámolni a szervezőket a takarítás pénzével? Mert a 40 Euróról a Polaris adott számlát, a franciák pedig a többi összegről. És amikor rákérdeztünk, hogy ők fognak-e takarítani vagy a francia takarítónők, akkor egyszerüen annyit mondtak, hogy majd minden el lesz intézve, mi csak ne aggódjunk. Majd a következő kérdésre, hogy mi most akkor nekik fizettünk-e a takarításért, a válasz: inkább most menjetek, hátha már indul a buszotok, majd mi a többit elintézzük.

De még ha el is tekintek attól, hogy átvertek valamekkora összeggel, nekem akkor se mondja egy szervező se, hogy: "ha nem tetszik a szervezés, akkor leszophatsz"( elnézést a káromkodásért, de szó szerint ezt mondták)

És félrészegen az egyik szervező ne csöngessen be minden szobába éjjel fél egykor, hogy ha gondoljuk mehetünk a nyáron búvárkodni a Polarissal.

DE ezek lehet, hogy csak engem bosszantottak ennyire. Maga a síelés tényleg klassz volt, gyönyörű idő, jó pályák és jó társaság. És végtére ez a legfontosabb.

Az meg,hogy ne menjünk irodával, így azért sokkal kényelmesebb, és én eddigi irodákkal semmilyen ilyesfajta problémákat nem észleltem. Az biztos, hogy mi többet nem megyünk Polarissal.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.