Csak nyugateurópa és szlovákia létezik ?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
holotron9323
75 élménybeszámolót írt
75
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Csak nyugateurópa és szlovákia létezik ?
2007.02.05. 15:30
Látom nagyon mereven elzárkóztok egy szerbiai boszniai macedóniai crnagorai sízéstől. Én már egy ideje írogatok szerb fórumokra szerbül (van egy pár barátom akik tudják a nyelvet mert ott éltek de sajnos nem síelnek), és igen készségesen válaszolgatnak. Durva megynyilvánulást nem tapasztaltam. A barátaim visszajelzése alapján, de a fórumról is megerősítették páran, nincs semmi gond a szerbekkel. Persze a rendőrök más tészta, de állítólag kicsit javult a helyzet, vagy leglábbis javulóban van. Én most a vonattal lejutni dolgon töröm a fejem, pontosabban hogy találjak ott valakit aki az állomásról a szállásig mikróbusszal kiszállít, egyébként ilyen módon kopaonikra is ki lehet jutni vonattal, bár ott jóval messzebb van az állomástól a pálya, és ennek megfelelően drágább lehet a tarifa, de minden csak alku kérdése.
Nézzétek, én már megcsömörlöttem az ipari síturizmustól ami ausztriában, szlovákiában, szlovéniában, olaszországban, franciaországban megy. Hiányzik a változatosság, új hegységekbe akarok menni. A tátra és az alpok már sokszor volt, most kipróbálnék valami mást. Az egész múlt rendszerben korlátozták a jugoszláviába jutást, mi is mindig csak szabadkáig mentünk, ez felkeltette a kiváncsiságomat az azon túli részek iránt, és ez a kiváncsiság még erősebb lett mikor megtudtam hogy jugoszláviában is lehet síelni. Szerintem érdemes lenne legalább egyszer egy jahorinára vagy kopaonikra rászánnotok magatokat, az előbbi ráadásul olimpiai pálya volt!
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE