Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Stelvio gleccser
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5451 élménybeszámolót írt
5451
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Stelvio gleccser
2004.09.11. 12:25
Helló...
még nem jártam itt, de..
..itt az oldalon is megtalálsz infót Stelvioról https://sielok.hu/siterep/stelvio/ ezen a linken. Ha több infóra szomjazol, akkor normális esetben azt mondanám, nézd meg a hivatalos honlapját. ami a passostelvio.net címen érhető el, de itt megmosolyogtatón kevés infó van; nevezetesen 7 webcam, melyből 3 működik, de ezek sem a pályákat, ill. felvonókat mutatják. Viszont a skiwebs.com/italien/stilfserjoch.htm címen német nyelven egy elég részletes leírást találsz a gleccserről, képekkel is. Amúgy még vmikor augusztus 20. fele néztem a Geister webcamet (akkor még működött) s hát elég szomorú képet mutatott (nagyon fel volt firnesedve). A latyakkal kapcsolatosan gleccser esetében célszerűbb inkább firnről, felfirnesedésről beszélni. Amúgy ha én választanék, akkor inkább mennék juniban, juliban ti. akkor még jelentősebben több hó van, nem beszélve arról, hogy idén elég hűvös és csapadékos volt a juni/juli, így Európa gleccserein nagyon jó viszonyok uralkodtak, pl Kitzsteinhornon juli közepe fele félméteres! porhó esett stb.
Szerintem érdemes lenne az első jelentősebb havazást kivárni s utánna útnak indulni, ez többnyire szeptember végefelé, végéhez közeledvén esedékes.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.