Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sporthotel Dachstein West - Annaberg in Lammertal

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ski gallant
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sporthotel Dachstein West - Annaberg in Lammertal
2009.01.04. 19:28
Kedves Síelős és Snowboard osok!

Sajnos, de csatlakoznom kell az előttem szólóhoz, és egyben a barátomhoz is, Lajoshoz.
A szállást ezen a honlapon néztük ki, és nagyon meg voltunk a látvánnyal elégedve. De egy pár apró problémát azért még csatolnék ehhez a hozzászóláshoz.

Mikor megérkeztünk,és már a kipakoláson is túl voltunk, megkértek minket, hogy az autónkkal, álljunk a parkolóba. Ezzel semmilyen érdekes dolog nem is lett volna, de sajna a hotelnek nincs parkolója. Pontosabban 200m-rel feljebb a nyilvános parkolóban kellett az autóinkat letenni. Ami nem őrzött, és igazából, az a sífelvonó parkolója. Na, itt egy kicsit azért már elgondolkodtunk, hogy jó helyen vagyunk e? Na de ez legyen a legkevesebb. Ha jól értelmeztük, akkor a szálloda ( pályaszállásként ) hirdeti a szolgáltatásait. De ismét felhívták a figyelmünket azzal kapcsolatban, hogy a pálya legelső felvonója közel 200m re van. Akkor most ez pályaszállás, vagy csak a közelben van a pálya? És persze az a pálya szakasz elég sűrűn le is volt zárva. Mikor megkérdeztük, azt a választ kaptuk, hogy ami 500m belül van az pályaszállás. Értem. De akkor miért is fizetünk többet ezért a szolgáltatásért.?
Ami tökéletese volt a szállodában, az, az éttermi kiszolgálás, és a szakács. A lányok nagyon kedvesek voltak, mindig figyeltek ránk, a reggeli, és a vacsora, pedig fejedelmi volt. Ez egy kicsit enyhítette a bosszúságunkat. Bár az hogy a szálloda egész területén nem lehetett dohányozni, és a hotel közel 50-60% dohányozott, és reggel, illetve este a vacsoránál, a hotel előtt, és a hátsó nyitott teraszon dohányoztak, azért ez egy kicsit vicces volt. Ha valaki végig ment a fő úton, miközben a vendégek kint dohányoztak a hotel előtt, nehezen tudta volna kitalálni, hogy miért is állnak ott. Mind ezen felül csak akkor tud erről az információról a vendég, ha már megérkezett.
Mivel mindenki, sőt mi is pihenni mentünk ki, a hétfő reggel meglepetéssel kedveskedett a vendégek részére, aki a főút felé kapta a szobáját. Pontosabban nem csak a hétfő, hanem a kedd, és a szerda is.
A kedvesség abban nyilvánult meg, hogy egyes szobák a főútra néznek. A hotellel szemben van egy postaszolgáltató, és egy kedves kis közért. Ha jól emlékszem, akkor reggel 6h magasságában megérkezett a posta kamion, és közel 30 percen keresztül pakolta a fém és műanyag kalodákat ( dobozok ) a kamion hátuljából a földre, a földről a posta üzletbe. Na persze ezt úgy, hogy nem emelte a dobozt, hanem csúsztatta. Kellemes ébredés.
Ezután megérkezett a kisközértbe olyan 6.30h.7h között a másik kamion, aki természetesen a közért hátsó raktárhelyiségébe szeretett volna bepakolni, és betolatott a hotellel szemben lévő kis utcába. Természetese a kamion fel volt szerelve egy biztonság technikailag fontos tolatás figyelmeztető hangjelzéssel. Ami kb. így hangzott ( Biiiip, biiiip, biiiip ) mind ezt olyan kb 100dB hangjelzéssel, és 10 percen keresztül. Ébresztőt nem kell kérni, mert biztos, hogy nem tudsz ezek után aludni. igaz, hogy ez nem a Hotel hibája, de az ablakok, semmilyen zajt nem szűrtek.

Így fáradtabban értünk haza, mint ahogy kimentünk.

Osztrák szállodában megfordultam már egy párszor, de ez a hotel számomra egy csalódás volt!
Sajnálom!

Üdvözlettel.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.