Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sporthotel Dachstein West - Annaberg in Lammertal

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ski gallant
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sporthotel Dachstein West - Annaberg in Lammertal
2009.01.04. 19:28
Kedves Síelős és Snowboard osok!

Sajnos, de csatlakoznom kell az előttem szólóhoz, és egyben a barátomhoz is, Lajoshoz.
A szállást ezen a honlapon néztük ki, és nagyon meg voltunk a látvánnyal elégedve. De egy pár apró problémát azért még csatolnék ehhez a hozzászóláshoz.

Mikor megérkeztünk,és már a kipakoláson is túl voltunk, megkértek minket, hogy az autónkkal, álljunk a parkolóba. Ezzel semmilyen érdekes dolog nem is lett volna, de sajna a hotelnek nincs parkolója. Pontosabban 200m-rel feljebb a nyilvános parkolóban kellett az autóinkat letenni. Ami nem őrzött, és igazából, az a sífelvonó parkolója. Na, itt egy kicsit azért már elgondolkodtunk, hogy jó helyen vagyunk e? Na de ez legyen a legkevesebb. Ha jól értelmeztük, akkor a szálloda ( pályaszállásként ) hirdeti a szolgáltatásait. De ismét felhívták a figyelmünket azzal kapcsolatban, hogy a pálya legelső felvonója közel 200m re van. Akkor most ez pályaszállás, vagy csak a közelben van a pálya? És persze az a pálya szakasz elég sűrűn le is volt zárva. Mikor megkérdeztük, azt a választ kaptuk, hogy ami 500m belül van az pályaszállás. Értem. De akkor miért is fizetünk többet ezért a szolgáltatásért.?
Ami tökéletese volt a szállodában, az, az éttermi kiszolgálás, és a szakács. A lányok nagyon kedvesek voltak, mindig figyeltek ránk, a reggeli, és a vacsora, pedig fejedelmi volt. Ez egy kicsit enyhítette a bosszúságunkat. Bár az hogy a szálloda egész területén nem lehetett dohányozni, és a hotel közel 50-60% dohányozott, és reggel, illetve este a vacsoránál, a hotel előtt, és a hátsó nyitott teraszon dohányoztak, azért ez egy kicsit vicces volt. Ha valaki végig ment a fő úton, miközben a vendégek kint dohányoztak a hotel előtt, nehezen tudta volna kitalálni, hogy miért is állnak ott. Mind ezen felül csak akkor tud erről az információról a vendég, ha már megérkezett.
Mivel mindenki, sőt mi is pihenni mentünk ki, a hétfő reggel meglepetéssel kedveskedett a vendégek részére, aki a főút felé kapta a szobáját. Pontosabban nem csak a hétfő, hanem a kedd, és a szerda is.
A kedvesség abban nyilvánult meg, hogy egyes szobák a főútra néznek. A hotellel szemben van egy postaszolgáltató, és egy kedves kis közért. Ha jól emlékszem, akkor reggel 6h magasságában megérkezett a posta kamion, és közel 30 percen keresztül pakolta a fém és műanyag kalodákat ( dobozok ) a kamion hátuljából a földre, a földről a posta üzletbe. Na persze ezt úgy, hogy nem emelte a dobozt, hanem csúsztatta. Kellemes ébredés.
Ezután megérkezett a kisközértbe olyan 6.30h.7h között a másik kamion, aki természetesen a közért hátsó raktárhelyiségébe szeretett volna bepakolni, és betolatott a hotellel szemben lévő kis utcába. Természetese a kamion fel volt szerelve egy biztonság technikailag fontos tolatás figyelmeztető hangjelzéssel. Ami kb. így hangzott ( Biiiip, biiiip, biiiip ) mind ezt olyan kb 100dB hangjelzéssel, és 10 percen keresztül. Ébresztőt nem kell kérni, mert biztos, hogy nem tudsz ezek után aludni. igaz, hogy ez nem a Hotel hibája, de az ablakok, semmilyen zajt nem szűrtek.

Így fáradtabban értünk haza, mint ahogy kimentünk.

Osztrák szállodában megfordultam már egy párszor, de ez a hotel számomra egy csalódás volt!
Sajnálom!

Üdvözlettel.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.