Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Valfrejus
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
raboka11
23 élménybeszámolót írt
23
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Valfrejus
2009.02.09. 18:08
Február 1-én érkeztünk haza egyhetes utunkról életem legpocsékabb helye volt Valf.
Hó rengeteg előző napokban esett kb 50 cm friss hó. Ekkor még bizakodtunk. Egész héten összevissza mentek, illetve nem mentek a liftek.
Az első házban a Cheval Blancban laktunk. Az apartmanrón pár észrevétel. A két liftet egy 1 méter széles folyosón lehet megközelíteni, sorban állás, tolakodás, ráadásúl a szemetes zsákok is tőbb alkalommal itt pihentek.Egész héten nem takarították a folyosókat. A sítárolóból ami a 2. emeleten van nem lehetett kimenni, ezért vissza a liftbe és bakancsban lefelé!
Az apartmanban nincs egy takarító eszköz, a fürdőkádnál nincs függöny (mivel töröljük fel a vizet?) A francia ágy 120 cm széles nincs külön ágy ez így két férfinak elég ciki.
Az Unitravel szervezésében voltunk. A prospektus szerint a szomszéd épületben ingyenes uszoda lehetőség, valóság 22€ alkalmanként.
A pályákról. A felső rész egy napig zárva másnap kezeletlenűl megnyitva a Col és a Géte, de a Col 1 felvonó és a Col 2 nem megy a Pas de rok ülőlift egész héten nem ment. A kőzépső résznél nincs sintkülöbség ezért gyalogolni kell 100-200 métert. Utolsó nap Csodás idő és a Ramoure ülős nem megy. Miért???? Ezét egy zöld pályán kell elbotozni a kabinoshoz.
A ramiboard által irotakkal még kiegészíthetném, de az már olvasható.
Összeségében a kilencvenes évek szlovákiai élményét idézi a pályák karbantartása és a minősége.
Szertném elmondani az elmult 10 évben minden évben voltam francia síterepen külön féle kategóriás pályákon, van összehasonlítási alapom. Ebbe a kategóriáben Val Cenis és Puy St. Vincent sokkal színvonalasabb hely.
Nem ajánlom senkinek!
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.