Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Valfrejus
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
raboka11
23 élménybeszámolót írt
23
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Valfrejus
2009.02.09. 18:08
Február 1-én érkeztünk haza egyhetes utunkról életem legpocsékabb helye volt Valf.
Hó rengeteg előző napokban esett kb 50 cm friss hó. Ekkor még bizakodtunk. Egész héten összevissza mentek, illetve nem mentek a liftek.
Az első házban a Cheval Blancban laktunk. Az apartmanrón pár észrevétel. A két liftet egy 1 méter széles folyosón lehet megközelíteni, sorban állás, tolakodás, ráadásúl a szemetes zsákok is tőbb alkalommal itt pihentek.Egész héten nem takarították a folyosókat. A sítárolóból ami a 2. emeleten van nem lehetett kimenni, ezért vissza a liftbe és bakancsban lefelé!
Az apartmanban nincs egy takarító eszköz, a fürdőkádnál nincs függöny (mivel töröljük fel a vizet?) A francia ágy 120 cm széles nincs külön ágy ez így két férfinak elég ciki.
Az Unitravel szervezésében voltunk. A prospektus szerint a szomszéd épületben ingyenes uszoda lehetőség, valóság 22€ alkalmanként.
A pályákról. A felső rész egy napig zárva másnap kezeletlenűl megnyitva a Col és a Géte, de a Col 1 felvonó és a Col 2 nem megy a Pas de rok ülőlift egész héten nem ment. A kőzépső résznél nincs sintkülöbség ezért gyalogolni kell 100-200 métert. Utolsó nap Csodás idő és a Ramoure ülős nem megy. Miért???? Ezét egy zöld pályán kell elbotozni a kabinoshoz.
A ramiboard által irotakkal még kiegészíthetném, de az már olvasható.
Összeségében a kilencvenes évek szlovákiai élményét idézi a pályák karbantartása és a minősége.
Szertném elmondani az elmult 10 évben minden évben voltam francia síterepen külön féle kategóriás pályákon, van összehasonlítási alapom. Ebbe a kategóriáben Val Cenis és Puy St. Vincent sokkal színvonalasabb hely.
Nem ajánlom senkinek!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.