Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Szépalma Hotel - különleges, vidéki hangulatú szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
KCsabika
301 élménybeszámolót írt
301
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2010.02.01. 20:44
A mai esti síelést nem minősítem. Eddigi legborzalmasabb. A buckák egy dolog, még élvezni is lehet. Az egyes teteje közepes, az ágyúk alatt szépen síelhető volt este. A közepe erősen buckásodik..ez egy dolog. Ami az egyes alját illeti, arra túl sokat nem lehet mondani, nem buckásodik, hanem mint a szőnyeg gyűrődések vannak rajta fél méterenként. Ennek nincsen köze a patakhoz!!! az le van csövezve, illetve itt már jó 1,5 a hó. Már az egyesen is előjönnek a kövek, a négyesről, hármasról (kritikus szakaszok) ne beszéljünk. Még apró kavicsok voltak a felvonóhoz felvezető szakaszon is.

Állítólag elromlott a ratrak, én azt hallottam a felvonón, hogy elszakadt a lánctalp...

Ami egyelőre a legfontosabb, és nem elkerülhető, az a déli 1 órás szünet..ratrakolás, ratrakolás
NEM bírják el a pályák ezt a tömeget, én valószínűnek tartom, hogy a hétvégén gyakorlatilag sz@rrá amortizálódtak a pályák, néhány helyen még a pályaalap is felkopott és előjött a föld és kő!
Előzmény: (apricot 82703)
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE