Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Sátoraljaújhely
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - négycsillagos szálloda a sípályákhoz vezető libegő és bobpálya mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sátoraljaújhely
2010.02.22. 18:05
Szimpatikus beszólás! "Köszönöm." PUBI megszólítást különösen "köszönöm".
Nem értem mi a problémád? Hogy ennyi pályát értékeltem? Ezeken jártam. 36 év alatt sok? Hogy raktam fel képet? Ja, hogy lankás pályán készült? Mert ott fotózott valaki....De, a kedvedért rakok fel mást. Hogy sok témában szólok hozzá? Szeretek síelni, érdekel. Ez gond? Vagy engedélyt kéne kérnem? És hogy nem ismersz? Szerinted érdekel? Nem láttál versenyen? Pedig nem vagyok láthatatlan. Tudod, Nekem kis arcom van! Talán azért nem láthattál. Lányom ott van 6 éve minden versenyen. Én is indulok, néha amatőrként...Ja, hogy nem láttál? Biztos már szürcsölgeted a habos....Vagy a napon döglöttél, nyugágyban? Hogy tudok-e síelni? Igyekszem, de Nálad öregem, biztos jobban síelek!
Egy biztos, nem fikáztam a pályádat! Az nem Én vagyok! Amúgy sem szokásom, csak jogos kritikát írni.....A pályát NEM láttam még élőben, de szerintem nem is fogom!

Ui: helyesen, KREISCHBERG!
Előzmény: (szappanosi 85005)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.