Szállás Lengyelországban

ÜZENETEK (11)Időben csökkenő Időben csökkenő
skkager1
14 élménybeszámolót írt
14
15 éve tag
11 éve
Kérdésedre Bialka Tatrzanska topikban válaszolok.
Bea81
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
11 éve
Sziasztok!

Szeretnénk télen eljutni Bialka kotelnica sípályára. A munkánkból adódóan a két ünnep között mennénk. Volt már valaki ebben az időszakban? Mekkora a tömeg ilyenkor? Vagy arra gondoltam, hogy szilveszter napján utaznánk le és maradnánk néhány napig. Csak attól félek, hogy sokan maradnának még az ünnepek után is. Nincs ebben tapasztalatunk. Mit tanácsoltok? Köszönöm a válaszokat!
tomasovszky
15 élménybeszámolót írt
15
13 éve tag
12 éve
Köszi szépen a gyors választ. Tudnál esetleg a szállásról fényképeket küldeni? Mennyi lenne a pontos ár félpanzióval? Mit takar a reggeli és a vacsora? Hány szabad szobájuk van, mert lehet, hogy jönnének a barátaink is, akikkel együtt szeretnénk szilveszterezni.
Előre is hálásak vagyunk a segítségedért.
Sylvia
Előzmény: (miccc 90011)
h i r d e t é s
miccc
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
12 éve
Ennyiért remek félpanziós ellátást tudok Zakopántól 10km-re ezen időszakban.Konyhahasználat ugyan nincs, de lehet teát, kávét korlátlanul, illetve szükség esetén melegíteni, vagy éppen hűtőszekrényt használni a központi konyhában, a házigazdák nagyon készségesek.
tomasovszky
15 élménybeszámolót írt
15
13 éve tag
12 éve
Kedves Ambrus!
A segítségedet szeretném kérni Szilveszterre, mivel 3 házaspár szeretne Zakopánéba vagy annak környékére utazni, síelni. Egyelőre nem igazán találunk megfelelő /50-80.-Zl/fő/éj/ szállást. Tudnál nekünk segíteni? Dec. 27-én indulnánk reggel Budapestről és 2011.jan.02.án jönnénk kintről vissza. 3db kétágyas, zuhanyzós,wc-s szobát szeretnénk, konyhai használattal ha lehetséges. Sok helyre írtam, de általában minden foglalt már, vagy ahol van még hely, az nagyon drága.
Bízunk benned és az ismerőseidben.
Üdvözlettel:
Tomasovszki Sylvia
Burján Ambrus
3 élménybeszámolót írt
3
20 éve tag
12 éve
Engedjétek meg , hogy azt tanácsolam, NE száljatok meg Zakopaneban. Drága, iszonyú a forgalom, a levegó sem igazán jó ennek megfelelően. Síelni itt nehéz, a tömeg miatt. Mindenképpen valamelyik kis hegyi falut ajánlom. Sokkal olcsóbbak, a levegő tiszta, és ha szerencsésen választasz, akkor akár 5 perc sétával ott lehetsz a pályán, és nincs tömeg (általában. Ha valaki szállászt keres, szívesen segítek. Beszélek lengyelül, és több mint 30 éve járok ide.
zúza
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
14 éve
Nézz szét itt: zakopanetravel.pl - telszám is van, magyar az ember, nagyon segitőkész, gyors, korrekt. Nekünk 1 nap alatt szerzett szállást félpanzióval 80zlotyiért a Gubalowka tetején, körülöttünk gyalogos távolságra 5 tanulópálya és 2 komolyabb pálya volt. :-)
Observer
484 élménybeszámolót írt
484
18 éve tag
14 éve
Bocsi, hogy csak most írok. Én eddig csak itt szálltam meg, ez Zakopane szomszédságában található: http://www.pensjonat-vena.com.pl/
sipiék
4 élménybeszámolót írt
4
16 éve tag
14 éve
Zakopane megfelelne...
Köszi ha tudsz segíteni
Observer
484 élménybeszámolót írt
484
18 éve tag
14 éve
Mégis nagyjából merre? Elég nagy ország :)
Zakopane pl?
sipiék
4 élménybeszámolót írt
4
16 éve tag
14 éve
Szállást keresünk Lengyelországban: 4 fős csalás a gyerekek 9 és 12 évesek.
Ki mit tudna ajánlani?

Kellemes Karácsonyt!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.