Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Velka Raca - Oscadnica
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
pattyski
1345 élménybeszámolót írt
1345
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Velka Raca - Oscadnica
2009.09.22. 14:13
Bemásolok ide egy részletesebb infót az idei újdonságokról, akit nem érdekel skippeljen :)
Ezek az infók mind a 3 Parksnow síközpontra érvényesek:


Síelők, snowboardosok, és egyéb téli sportok szerelmesei figyelem! A "PARK SNOW" cégjelzést viselő, csúcskategóriás szlovák síközpontok ebben az évben (szlovákiai viszonyok közt) párját ritkító újdonságokkal készülnek a vendégek fogadására.
3 központ = 1 ár = 1 síbérlet
A síközpontok egyenrangúságát mostantól már nem csak a PARK SNOW cégjelzés fogja bizonyítani! Az idei szezontól egy új, közös síbérlet fogja erősíteni a köztük fennálló kapcsolatot.
Bármely PARK SNOW központban vásárolt síbérlet, automatikusan, MIND a három központba érvényes lesz. A téli sportok szerelmesei már 3 síközpontban (a Magas-Tátrában Štrbské Pleson (Csorbató) , az Alacsony -Tátrában Donovalyn, Kysucké Beskydin, Veľká Račán) élvezhetik a lesiklópályák változatosságát, a modern felvonókat, a magas szinten karbantartott pályákat, és a minőségi szolgáltatásokat.
Új 6-üléses felvonó Csorbatón, új lesikópálya Donovalyn, magasabb szintű szolgáltatások, és alacsonyabb árak minden központunkban! A múlt szezonhoz képest síbérlet-áraink körülbelül 15 %-kal csökkentek! A nagyon kedvező, 18 €-s áron kapható "SKIPASU SNOW" nevű attraktív síbérlet megvásárlásával élményszámba menő síelési lehetőségeket kínálunk, mintegy 32 km-nyi lesiklópályhoz. Ugyanez vonatkozik a 10 napos, ÁTRUHÁZHATÓ síbérletre is, amely mind a három PARK SNOW síközpontban - Donovaly, Štrbské Pleso és Veľká Rača - egyformán felhasználható ! A síbérletet az egész szezon alatt egységes, 180 €-s áron kínáljuk, és mivel átruházható jegyről van szó, ezért ezt a jegyet nem lehetséges junior, illetve gyermek tarifában megvásárolni.
E téli szezonunk legnagyobb újdonsága a 6 üléses, 45 kabinból álló felvonó (Štrbské Pleso - Csorbatón) . A felvonó 1200 személyt képes szállítani egy óra alatt és sebessége 5m/s. Egyéb újdonságok Csorbatón: K2 snowpark, gyerek Milka Funpark, valamint a modernizált hóágyúzási rendszer.
Megemlítjük, hogy ettől a szezontól kezdődően, ha valaki hosszabb időt tölt el Donovalyn és 5-, 6-, és 7 napos síbérletet vásárol, akkor e síbérlet automatikusan tartalmazza az éjszaki sízést is. Ugyancsak a szezonjegy tulajdonosainak sem kell külön éjszakai és nappali síelésre jegyet vásárolniuk. És ha a nappali síelésből maradt pontjuk a pontos jegyeken, akkor azokat szintén este is felhasználhatják.
Másik PARK SNOW újdonság a JUNIOR bérlet kategória. 13-18 éves fiatalok számára JUNIOR tarifa, szeniorok - 60 év feletti férfiak és 55 év feletti nők és EURO<26, GO<26, ISIC és ITIC kártyák tulajdonosainak
Újdonságunk még a harmadikként bevezetett JUNIOR tarifa is. Ez a tarifa csak Štrbské Pleson lesz újdonság, mert előző szezonban Donovalyn, és Veľká Račán is a juniorok már olcsóban síelhettek.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.