Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Velka Raca - Oscadnica síterep leírás cikk galéria wellness értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  pattyskiFérfiHaladó síelő
Dátum: 2009.09.22. 14:13
(Üzenetazonosító: 69892)
pattyski Hozzászólások: 1329
Regisztrált: 2001.10.04.
34 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Bemásolok ide egy részletesebb infót az idei újdonságokról, akit nem érdekel skippeljen :)
Ezek az infók mind a 3 Parksnow síközpontra érvényesek:


Síelők, snowboardosok, és egyéb téli sportok szerelmesei figyelem! A "PARK SNOW" cégjelzést viselő, csúcskategóriás szlovák síközpontok ebben az évben (szlovákiai viszonyok közt) párját ritkító újdonságokkal készülnek a vendégek fogadására.
3 központ = 1 ár = 1 síbérlet
A síközpontok egyenrangúságát mostantól már nem csak a PARK SNOW cégjelzés fogja bizonyítani! Az idei szezontól egy új, közös síbérlet fogja erősíteni a köztük fennálló kapcsolatot.
Bármely PARK SNOW központban vásárolt síbérlet, automatikusan, MIND a három központba érvényes lesz. A téli sportok szerelmesei már 3 síközpontban (a Magas-Tátrában ©trbské Pleson (Csorbató) , az Alacsony -Tátrában Donovalyn, Kysucké Beskydin, Veµká Račán) élvezhetik a lesiklópályák változatosságát, a modern felvonókat, a magas szinten karbantartott pályákat, és a minőségi szolgáltatásokat.
Új 6-üléses felvonó Csorbatón, új lesikópálya Donovalyn, magasabb szintű szolgáltatások, és alacsonyabb árak minden központunkban! A múlt szezonhoz képest síbérlet-áraink körülbelül 15 %-kal csökkentek! A nagyon kedvező, 18 €-s áron kapható "SKIPASU SNOW" nevű attraktív síbérlet megvásárlásával élményszámba menő síelési lehetőségeket kínálunk, mintegy 32 km-nyi lesiklópályhoz. Ugyanez vonatkozik a 10 napos, ÁTRUHÁZHATÓ síbérletre is, amely mind a három PARK SNOW síközpontban - Donovaly, ©trbské Pleso és Veµká Rača - egyformán felhasználható ! A síbérletet az egész szezon alatt egységes, 180 €-s áron kínáljuk, és mivel átruházható jegyről van szó, ezért ezt a jegyet nem lehetséges junior, illetve gyermek tarifában megvásárolni.
E téli szezonunk legnagyobb újdonsága a 6 üléses, 45 kabinból álló felvonó (©trbské Pleso - Csorbatón) . A felvonó 1200 személyt képes szállítani egy óra alatt és sebessége 5m/s. Egyéb újdonságok Csorbatón: K2 snowpark, gyerek Milka Funpark, valamint a modernizált hóágyúzási rendszer.
Megemlítjük, hogy ettől a szezontól kezdődően, ha valaki hosszabb időt tölt el Donovalyn és 5-, 6-, és 7 napos síbérletet vásárol, akkor e síbérlet automatikusan tartalmazza az éjszaki sízést is. Ugyancsak a szezonjegy tulajdonosainak sem kell külön éjszakai és nappali síelésre jegyet vásárolniuk. És ha a nappali síelésből maradt pontjuk a pontos jegyeken, akkor azokat szintén este is felhasználhatják.
Másik PARK SNOW újdonság a JUNIOR bérlet kategória. 13-18 éves fiatalok számára JUNIOR tarifa, szeniorok - 60 év feletti férfiak és 55 év feletti nők és EURO<26, GO<26, ISIC és ITIC kártyák tulajdonosainak
Újdonságunk még a harmadikként bevezetett JUNIOR tarifa is. Ez a tarifa csak ©trbské Pleson lesz újdonság, mert előző szezonban Donovalyn, és Veµká Račán is a juniorok már olcsóban síelhettek.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »