Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény Skiarena üzemeltetői hozzáállás

ÜZENETEK (13)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szkíta1
709 élménybeszámolót írt
709
13 éve tag
2011.11.13. 16:54
A lényeg, hogy a végére egyetértünk.
Találkozunk Eplényben, remélem minél többször.
Sőt azt is megkockáztatom, hogy legyen olyan idő, ami miatt árokba lehet csúszni!
Előzmény: (maci-laci 123877)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2011.11.13. 16:16
Félreértettél, a fikázást a topic indítójára értettem. Tőled azt kérdeztem milyen megfontolásból vetted elő ezt a régi témát. Te is tudod, hogy az ilyen téma néha igen nagy hullámokat kavar és szerintem most felesleges borzolni a kedélyeket amikor valóban előre halad a síterep és remélem a fejlődés töretlen marad.
Az elismerésedet az Eplény topicban is megtehetted volna mert ez itt vakvágány. Elképzelhető, hogy találkozhatunk még a jövőben, mivel mint írtam néhányszor elmegyek Eplénybe akár még egy esti csúszásra is. Remélhetőleg az időjárás most már hamarosan megengedi, hogy az üzemeltetők pályát építsenek és akkor azon tudunk dörmögni, hogy milyen jót csúsztunk.
Előzmény: (Szkíta1 123871)
Szkíta1
709 élménybeszámolót írt
709
13 éve tag
2011.11.13. 15:55
Brumm-brumm
Nem tudom ki fikázik kit, nekem nem volt ilyen szándékom.
És mint kiderült midenki egyetért abban, hogy a dolgok sokat, nagyon sokat fejlődtek.
Akár kitalált volt a vitaindító eset, akár nem.
Érdemes volt tehát belepiszkítani a 0-ás lisztbe (majdnem liftet írtam, úgy várom már az új eplényi szezont), ezzel is láttatni az eplényi fejlődést és az üzemeltetői hozzáállást.
Maradok tisztelőd maci-laci, bár nem ismerlek. De az is lehet, hogy igen, vagy hogy foglak...
Előzmény: (maci-laci 123851)
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
2011.11.13. 15:28
T. Sporttársak!
Változik minden. Én is, a világ is, Eplény is. A történet óta világrendszerek bomlottak fel, birodalmak szűntek meg, a történelem sodrásában eltűnt az erdész bácsi az Ő sorompójával egyetemben, én meg az idők folyamán megtanultam rendesen síelni. Meg átértékelni a dolgokat. Különösen Eplényt. A tavalyi idényben leesett állal bámultam, hogy hol is vagyok tulajdonképpen? Mert volt mit nézni, és az Eplény volt. Bizony, visszamentem és nem bántam meg. Nem a legtökéletesebb, nem a legolcsóbb, de ha az idei szezonban is legalább ilyen lesz, akkor még visszafogok menni. És vinni fogok magammal másokat is.
Természetesen nem csak ide. A Mátrába is, meg Visegrádra is meg minden olyan helyre, ahová érdemes.
Kedves Maci-Laci!
Köszönöm szavaidat, és köszi, a többieknek is, hogy míg reagálni tudtam, igyekeztek helyére tenni a dolgokat.
Kedves Szkítaakármennyi!
Neked meg köszönöm, hogy felhívtad figyelmemet egy olyan régi, idejétmúlt bejegyzésre, mely esetleg a jövőben félreértéseket okozhatott volna! Így most viszont sikerült korrigálni (legalábbis remélem).
Jó szezonvárást ott Eplényben mindenkinek!
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2011.11.13. 10:46
Kérlek magyarázd el mi volt a célod, hogy előkaparj egy ennyire régi hozzászólást és megkavard azt a képlékeny anyagot? Több okból sem értem.
Nem értem azért, mert mivel az írásaid alapján sokat jársz Eplénybe így tudhatod, hogy sok minden változott az utóbbi időben. Továbbá nekem mindig is labilis lábakon állt az olyan hozzászólás aminek írója azért regisztrált, hogy fikázzon egyet, jól belepukkantson a nullás lisztbe és evvel a lendülettel el is tűnik. Nem Tzolira gondolok, mert Ő egy korrekt fórumos, megír hideget meleget egyaránt.
Nem azt mondom, hogy nem fordulhatott elő ilyen, de nem hiszem, hogy általános esetről van szó.
Magam részéről évente néhányszor felkeresem a sípályát és még nem szaladtam bele hasonlóba, igaz csak hétköznap megyek. Nálam a mérlegnek két serpenyője van és nem csak a negatívumokat szoktam leírni, hanem a pozitívumokat is. Mindeninek javaslom nyugodtan menjen, ha teheti hétköznap mert jó hóviszonyok mellett hétvégén biztosan baromi nagy tömegre lehet számítani, és ez bizony keserű szájízt eredményezhet.
Előzmény: (Szkíta1 123844)
Bubek67
56 élménybeszámolót írt
56
15 éve tag
2011.11.13. 06:05
Üdv!
Gyere nyugodtan, idén a negyedik szezonbérletemet gyúrom, és nem viszem ki a pénzem külföldre. Hétvégén persze sokan (néha rengetegen) vannak. Hálí istennek, ha jó a hó, akkor már hétközben is. Ki kell próbálni, ne higgggy senkinek!
Ha meg nem jön be, korizol egyet a Balatonon, persze hülyék ott is lehetnek.
Szkíta1
709 élménybeszámolót írt
709
13 éve tag
2011.11.12. 22:31
Nagyon-nagyon, de nagyon durva.
El sem hiszem, hogy ilyen megtörténhet. Úristen! Vagy basszus!
Tényleg!
Előzmény: (illeskese 123843)
illeskese
148 élménybeszámolót írt
148
13 éve tag
2011.11.12. 21:50
Hát ez nagyon durva amit itt leírtak, ilyenekre gondolni se mertem volna. De szó ami szó, majdnem egy éve decemberben gond nélkül ment minden, kedvesek voltak az emberek, szerintem sokat fejlődött azóta minden. csak ajánlani tudom, szerintem nem bánod meg.
Előzmény: (Seki 123837)
Seki
37 élménybeszámolót írt
37
13 éve tag
2011.11.12. 18:59
Helló Mindenki!
Idén terveztem először menni Eplénybe, nézegettem is a fórumát. Hát őszintén szólva nemtudom mit gondoljak. Van aki jókat mond, de már elég sokan mondtak negatív kritikát a vendéglátásról.(Veszprémi barátom aki kipróbálta, szintén nem volt elragadtatva) Ha csak egy-egy lenne,arra azt mondom kukacoskodás, de ennyi már csak nem lehet véletlen.Na mindegy, majd kiderül, annyira nem vészes a helyzet, ugyanolyan távolság nekem Mátraszentistván, hétköznap az nagyon prima, ráadásul idén fejlesztettek. Sok havat!
Szkíta1
709 élménybeszámolót írt
709
13 éve tag
2011.11.11. 20:45
Azé ez egy korrekt hozzáállás a részedről, ha már a hozzáállás topikban vagyunk.
Asszem kicsit megkésve írom, de talán nem későn.
Előzmény: (TZoli 64243)
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
2009.02.05. 14:24
Ez az erdészeti út is megér egy külön hozászólást. Még anno, a fejlesztések elött, az évezred elején jártam arra. A parkolás ingyenes volt, de a főútról bekötő út elején állt egy zöldruhás zöldkabátos zöldkalapos nagyhasú ürge, aki közölte velünk, hogy ez itt egy erdészeti út, és ha itt át akarunk haladni, akkor 800 ft-ot kell fizetnünk oda neki. Kérdem van-e másik út, amin meg lehet közelíteni a sípályát. Válasz: nincs, ez a hivatalos út, de a többi is az erdészet tulajdona, aminek a használatáért fizetni kell.
Az út egyébként szerintem közel sincs 1 km se, és akkor kegyetlenül le volt jegesedve. Kiszáltunk és úgy toltuk az autot mint egy szánkót a parkolóig. Persze, hogy bementünk sielni, mert ezért jöttünk. De az életbe többet nem mentünk arrafelé és lészen bármilyen fejlesztés, nem is fogunk.
vendell
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
2009.02.05. 11:36
Sziasztok,
Ezt csak annyival egészíteném ki, hogy vigyázzatok a pályaszállással is, mert nekünk a ZÁRT szobából tűnt el a 60.000es fényképezőnk. A hozzáállás hasonló volt, mint azt már mások is tapasztalták. AZ ő személyzetükből nem lehetett senki, meg ők ugyan honnan tudják hogy ki volt, meg miért rajtuk kérjük számon. Ha nagyon akarjuk, tehetünk feljelentést és ha van utasbiztosításunk, akkor az majd esetleg fedezheti a kárunkat. De ők mossák kezeiket.
adampapp
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
2009.02.04. 16:39
Párommal nagyon megörültünk a leesett hónak, és jó érzéssel töltött el minket, hogy kis hazánkban is adott a lehetőség a síelésre, nem is kell messze menni (Eplény~65 km Győrtől).
Sajnálatos módon rendkívül negatív tapasztalatokkal távoztam a pályák kipróbálása nélkül (!) a helyszínről, pár órás kálváriát követően. A következők történtek: érkezés 9:45 környékén a „központhoz” (parkolók és vendéglő). A kis hidacskáról már látszott, hogy a vendéglő előtti parkoló tele, így szerettem volna a bal oldalra eső parkolóba lehajtani, ahol 3 autó állt. Erre a parkoló-őrök (?) utasítottak, hogy menjek tovább, oda nem hajthatok le (azt, hogy miért, ma sem értem). A vendéglő és felvonók előtti útra lettem tehát tovább terelve, ahol viszont teljesen beállt a sor. 10 perc várakozás után párom kiszállt, hogy megnézze, mi történik. Egy Volvo, megunva a várakozást, megpróbált helyet kotorni magának a 20 cm-s hóban az út bal oldalán található placcon. Teljesen elakadt. Az előttem álló autós lapátot vesz elő, és elkezd magának parkolóhelyet túrni (!) az út jobb oldalán. Párom visszajön, közli, az emberek ásnak, lapátolnak, és az autóban öltöznek. Visszafordulásra esélyem sincs, előttem-mögöttem autók állnak. Bosszankodva hangosan megjegyzem, nem az autósok dolga a parkolóhely kiaéakítása. A Volvo nem tud kijönni, így segítséget hívok, tudakozóból kiderítem az „Aréna” elérhetőségét. 3. próbálkozásomra felveszi egy hölgy. Ismertetem az állapotokat, és kérem, küldjenek embereket, kotorják el a havat. A hölgy türelmet kér, küldi az embereket. Elkezdjük a Volvot kitolni. Nem megy, tiszta kosz és hó mindenki. 10 perc elteltével sem jön senki, így újra telefonálok. Egy nagyon arrogáns ember veszi fel, aki nem érti, hogy mi a bajom. Amikor közlöm vele, hogy szerintem az ő dolguk lenne a parkolóhelyek biztosítása (amihez egy hókotró kell, és az VAN IS, hiszen láttam), akkor azt mondja, hogy nem kötelező ide jönni, de mondjam el, hol állok. Amikor elmondom, közli, az egy erdészeti út, örüljek, hogy nem büntetnek meg csúnyán. Erre idegesen közlöm, hogy az ők alkalmazottjai irányítottak ide, a válasz: URAM, SENKI NEM TARTOTT PISZTOLYT AZ ÖN FEJÉHEZ, HOGY IDE JÖJJÖN SÍELNI.
Ezt követően a Volvot kitoltuk, én a magamnak kényszerűen kikotort helyet felajánlottam a kitolt autó utasainak, a párom és én pedig kirándultunk egy szépet a Balatonnál.
És, ezek után – minden nagy hazafi fogja be fülét, csukja be szemét – az osztrákok GDP-jét fogom gyarapítani, magyar sípályára nem szívesen megyek, a HOZZÁÁLLÁS, telefonbeszélgetés miatt. Sajnálom egyben, hogy nem kértem el az „arrogáns úr” nevét, ugyanis nálam ilyen eset után nem dolgozna tovább egy percet sem.
Véleményem szerint, akik így szolgáltatnak, egy darab vendéget nem érdemelnek meg.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.