Simán lehet! :-)
Vicc nélkül a fizika rá is hat, és hasonló erőkhöz kell igazodni. Bircza barátunk jetskin használta ugyanazt a mozgást bokából, mint amit a sílécen is...
A síparkban ma volt az utolsó sínap, így a program értelemszerűen ugrott erre a szezonra...
Esetleg ha valakit még érdekel egy dumálós együttsíelés, ahol ezek a témák kibeszélhetők, szóba jöhet a következő két hétvégi síelés-oktatás Präbichlben.
A mostani meg a következő hétvégére összeállni látszik egy kis síelés nekem Präbichlre, így a pénteket nem merem biztosra vállalni.
Egyelőre olyan szolid az érdeklődés, hogy nekem úgy tűnik, ez most nem fog összejönni... :-/
Nem kapkodtam el a választ most sem...
Nekem szerda, csütörtök vagy péntek jó lenne (szombat csak aránylag korai hazajövetellel), ha van még jelentkező, akkor szívesen felmennék.
Március 18-ón visszajövök Murauból. Az utána következő napokban megismételhetjük ezt az egésznapos workshopot a Mátrában. Ha van érdeklődés, itt jelezzétek!
Na erről jól lemaradtam, pedig érdekelt volna... (Mentségemre legyen mondva, nem voltam itthon, mikor kialakult a végleges időpont és ötödike kicsit necces is lett volna. :-)