Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Komolyan borzasztó vagy, mostanában szinte csak ilyen híreket hozol!
Változtathatnál nicket Stani666-ra... ;-) Én egyébként tényleg sajnálom ezeket a kis helyeket, bár ezeken nem nagyon síeltem, de akkor is. Előzmény: (Stani 141234)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Josefsberg is vevőt keres, akit érdekel :)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Ó, akkor figyelmetlen voltam! ;-)
Előzmény: (Olasz Gergő 140820)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Még van topik amihez nem szóltál hozzá!:-)
Előzmény: (Lackó 140816)
|
![]()
Ejj, nem jó ilyesmit olvasni.
Kár lenne, ha eltűnnének a kis, családias pályák. Előzmény: (Stani 140794)
|
![]()
A jelenlegi hírek alapján nem találnak vevőt, így kérdésessé vált a síterep jövője, azaz a mostani szezon is..
(lassan a hírekbe is olvashattok a határ közeli újdonságokról) |
![]()
Az utóbbi években egyre több határ közeli terep megy tönkre. Ezek egy része (pl Eibl) bezár, másik részét átveszi az állam/tartomány.
Könisgberg is erre a sorsra jutott, a síterep tokkal-vonóval eladó: http://www.flohmarkt.at/php/detail/...2579308 Kíváncsi leszek sikerül e eladni vagy visszaveszi a sípályákat a természet. |