Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Vidra - Voineasa síterep leírás galéria videó értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
következőutolsó laponként: összesen 23, rendezés:
Üzenetek Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  TibbFérfiHaladó síelő
Dátum: 2020.03.04. 16:17
(Üzenetazonosító: 208846)
Tibb Hozzászólások: 89
Regisztrált: 2008.11.03.
42 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
2020.03.01 - kor mentük el ide megint. Petrozsényből szép lassan de gond nélkül felértünk, most főleg úton, hó az csak kis latyak formájában volt rajta. Jobb lett volna ha havas lett volna, mivel így kaptam a sok kátyúból - elég rossz már az út, helyenként szakaszokon meg is szűnik, földút lesz.
A pénztárnál ki volt írva, hogy technikai okokból nem tudták kezelni, így ennek megfelelően voltak buckák a pályán. A ratrak valóban fétávnál le volt robbanva, napközben próbálták beíndítani, de fekete füstöt leszímítva más életjele nem adott. Annyira azért nem volt vészes a pálya, kis bucka csak változatsabbá teszi. Pár helyen később azért ahol lesíelték kezdett nagyon jegesedni, meg pár kő is kezdett kikandikálni. Hiába hóbiztos, magas - 1400-2000kb, a hó az épp hogy elég volt. A szemközti, déli fekvésű hegyen már csak a csúcsokon volt hó. Azért a plya melletti erdei ösvény síelhető volt, így most is jó kiegészítése volt a fő pélyának. Fent a kabinos 2. szakasza, meg a 4-es ülős most se ment, de amiket lehetett olvasni, amilyen nehezen indult nekik a szezon, csoda hogy így is ment. Továbbra is a villamosenergiaellátás a gond.
Az idő gyönyörű volt, hőmérséklet nappal még fent is kicsit plusszba ment át, de azért nagyon nem olvadt a hó - napütés, jó látási viszonyok, így csodálhattuk a tájat, a víztározót. A kabinnál semmi várakozsás hiába vasárnap volt, a húzósnál fent volt sor - úgy látszik, főleg kezdők voltak - a felső rész lankás széles kék pálya.
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2020.01.26. 12:15
(Üzenetazonosító: 207822)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szokásos tökölés után talán még a szezon vége előtt megnyílik ez a pálya is. Itt a románból fordított cikk kép formájában.
transalpina-1.png transalpina-2.png
Feladó:  TibbFérfiHaladó síelő
Dátum: 2019.03.06. 13:05
(Üzenetazonosító: 205243)
Tibb Hozzászólások: 89
Regisztrált: 2008.11.03.
42 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Febrárban voltunk itt, a már leírt Sztrázsa Páreng úttal összekötve. A Petrozsényi szállástól elég sokat kell még autózni, egy hosszú emelkedőn. Az út nem a legjobb, de ahhoz képest hogy két éve nyáron nyoma sem volt aszfaltnak, jó. Nem túl gyorsan, de biuztsan fel lehetett jutni, az út emnnyire láttam úja van aszfaltozva, bár már az is romlik. A csúcsponttól le Obarsia Lotruluig sose volt aszfalt, most az is meg kész. A pálya mellett az úton álltunk meg, volt hely, de mint kiderült a lebetonozott parkolót is ingyenessé tették. Elvileg 10 lej lett volna. Az sem telt be, így az emeletes parkolóházat szerintem senki nem használta.
Napijegy 110lej volt (kb 7700ft). Lentről egy új Leitner 8 személyes kabin vitt fel. Lett volna egy folytatása is a kabinnak, ami egy völgyön vitt volna át, egy fentről egy oldalágba lemenő 4-es ülőfelvonóhoz, de se a kabin, se az ülő nem járt. A kabin alatti völgyön vissza amúgy se lehet csúszni. Kialakítása szerintem a nagyobb terv miatt volt, egy 140km-es pályarendszer része lett volna. Mint megtudtam, a villamos hálózat fejlesztése még nem történt meg, nem bírná a terhelést, emiatt az ülő meg a kabin felső még ezidáig nem működött. A középállomástól van még két húzófelvonó a 2000m-es gerincig - onnan vissza a kezdőké a terep, enyhe, szélesek a páláyák. A főpálya a kabin alatt jön, jó meredek, lépcsőzetes kissé. Simn lehetne profi lesikóversenyt rendezni. A főpálya mellett van egy erdei ösvény, amin végig lehet síelni, helyenként könnyedén, helyenként félcsőhatású - nem egyzserű, de nagyon jó kiegészítés a főpályához, ami alapból egy napra kissé unalmas lenne. Freeridolni lehet, de nem sokat, mivel a pálya egy oldalgerincen van, ha nagyon elkalandozunk, akkor mély völgyben kötünk ki. Tömeg a vasárnapi nap, tökéletes téli körülmények (-9 és -14 fok) ellenére sem volt. A helyen látszik hogy itt tényleg akartak csinálni valamit, annak ellenére hogy még ál a daru, elég rendezett már minden, lent profi kölcsönző. Gondos kezelés - pl a kabin előtti csúszós lépcsőfokokat baltával tisztították napközben. Egy-két szállás már került az út mellé, de azért még mindig kevés. Igaz, a mérete miatt nem egy többnapos rendszer. Összefoglalva jó pálya, gyönyörű táj, kilátás, kicsit nehézen megjközelíthető, jó lenne ha folytatnák, aminek még nem sok esélye.
h i r d e t é s

Feladó:  AnksuNőHaladó snowboardos
Dátum: 2019.02.17. 19:02
(Üzenetazonosító: 204839)
Anksu Hozzászólások: 22
Regisztrált: 2014.01.31.
10 síterepet értékelt

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Sziasztok,

Péntek-szombati napon látogattunk el a pályára. Szerencsére friss havunk volt! Pénteken nagyon jó volt a pálya, de sajnos a Gondola csak az első állomásig ment. Reméltük, hogy szombatra megnyitják a teljes kész rendszert....de nem.... NO POWER volt a magyarázat.... szombaton olyan tömegnyomor volt, hogy a sorbanállás min. 30 perces volt....a pálya pikk-pakk dimbes-dombos lett...úgyhogy inkább fent napoztunk a hüttében, mert nem lehetett a pályán élvezni a csúszást...
Márciusban újra megyünk, reméljük, akkor már lesz POWER......... csalódottak vagyunk.
Jah, arról nem is beszélve, hogy megemelték a síbérlet árakat is....
2 napos síbérlet 200 lei
3 napos 300 lei
7 napos ha jól emlékszem 550 lei

Persze így h a pálya fele meg se volt nyitva, a teljes árat kérték meg...
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2018.03.29. 20:01
(Üzenetazonosító: 200974)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Régóta szemezgettem már ezzel a sítereppel, s a több éves vágyam vált végre valóra, s ma már elmondhatom, hogy 1 napot itt is síeltem. A körülmények úgy alakultak, hogy bár jelentős távolságra van Békés megyétől ez a síterep, mégis egynapos síelés keretében látogattunk meg.2018 március 25-én kora hajnalban indultunk, s Békéscsaba és síterep közötti 375 km-es utat több, mint 5 és félóra alatt tettük meg. Az útvonal Battonya-Arad-Lugos-Karánsebes-Nádorhegy-Hátszeg-Petrozsény-Obarsia-Lotrului-Ski Resort Transalpina.Az utakról csak annyit, hogy egyre jobban lehagynak bennünket a románok ezen a téren. A hullámos magyar szakasz után egyenesen felüdülés volt az autózás Petrozsényig.No onnan már a régi román utak képével találkozni, lyuk lyuk hátán, s nem is lehetett 55 percnél gyorsabban megtenni a hátralévő 35 km-t. Az előrejelzések figyelembevételével igazán jó sínapot sikerült kifognunk itt. A parkoláskor felrémlett, hogy milyen tömeg lehet a pályán, mert alig sikerült találni parkolóhelyet a még épülő parkolóház harmadik emeletén.Az ára 10 lel volt egész napra. Az árak nagyon barátságosak. Napi jegy 100, délelőtti 9-14 óráig szóló jegy 75, míg délután 13-17 óráig jegy 65 lej.
Bankkártyát nem fogadtak el a jegyvételnél, s sehol máshol sem. A legjobban dolog itt a kabinos felvonó amivel Romániában nem túl gyakran találkozni.Nagy a kapacitású, egy-két perc várakozás után már visz is fel az embert a csúcsra. A webkamerákat figyelve már régebben feltűnt, hogy hétközben csak a középső állomásig jár a kabin. Hétvégéken , mint esetünkben is végigjáratják, s ekkor működtetik a 4 üléses leitner felvonót is. Ekkor használható a 7 jelű kék pálya. Ez nem erőltettük nagyon, mert nem nagy a lejtése, de megjegyzendő, hogy itt nem is voltak sokan. Sőt itt nem is volt beléptető kapu, amit annak tudom be, hogy az előző két szezonban egyszer sem volt üzemben, amikor ránéztem a webkamerára. Valószínűleg a jövőben kerül ide is kapu.A középső állomásra való visszacsúszásra nem vállalkoztunk, mert egy völgy oldalán kellett volna csúszni. Így amikor fentről megcsodáltuk a gyönyörű tájat és készítettünk néhány felvételt be a kabinba, s visszamentünk a középállomásra. Innen csúsztunk lefelé és ámultunk a szép vidéken. Ez az 1 pálya nehézségi fokát pirossal jelölik, s ez meg is felel a valóságnak, de nem vészes piros.Jó hosszú pálya, s igénybe veszi a lábat. A középállomástól két tökös felvonó is kiindul, de ott hétvégén nagy a sorban állás. Ezért nagy többség a kabinos felvonóval párhuzamos 1 piros pályát járja egész nap. Így egész nagy tömeg tartózkodik a pályán, s mivel egész technikás lassan haladnak lefelé, s így nem alakult ki tumultus a völgyállomási beszállónál. A pálya elég széles, de a tömeg miatt nagyon figyelni kell. Egyik-másik síelő nagy sebességgel zúg le a pályán. Egésznap balesettel vagy sérüléssel nem találkoztam.A nagy tömeg miatt a piros pálya a nap végére elég buckássá vált, s itt-ott jeges foltok is előkerültek. Amikor láttuk, hogy kevesen vannak a tökös felvonónál kipróbáltuk azt is. A 2 pálya kék jelzésű pálya széles és egyáltalán nem buckásodik, kezdőknek nagyon jó. A két tökös felvonó kapacitása miatt itt sosincsennek sokan ezen a pályán. Itt lehetne növelni a kapacitást.
A sípályát már hat éve átadták , de messze nincs még vége az építkezésnek. Az 5 km-nyi síelhető rész még nagyon messze van a tervezett 60 km-től. Ez a félkész állapot nagyon visszaköszön a kiszolgáló létesítményekben. Egy hütte található fent csak, de ott csak italokat árulnak. Lent készül egy étterem, de ebben a szezonban nem nyit ki. Kürtöskalács és lángos árus, kolbász sütő található az út melletti parkolóban de nagyon szerény a kínálatuk, s ennél jóval több elvárható lenne egy ilyen síterep mellett. Wc csak a völgyállomáson található, no ez nagyon kulturált.
Összefoglalva nagyon jó benyomást tett ránk ez a sípálya. Szívesen visszatérünk majd jövőre, s természetesen minimum két-három napra, mert bőven van szálláshely néhány kilométerre a pályától. A szép környezet, kedvező árak vonzzák az embereket. Láttunk buszt Bukarestből is. A Vidra-tóval és Kárpátok hegyeivel a háttérben készített fényképek örök élmény marad mindenkinek.
DSCF7731.JPG DSCF7675.JPG DSCF7676.JPG DSCF7716.JPG DSCF7717.JPG DSCF7721.JPG DSCF7722.JPG DSCF7718.JPG DSCF7751.JPG DSCF7756.JPG DSCF7747.JPG DSCF7758.JPG DSCF7750.JPG DSCF7770.JPG DSCF7774.JPG DSCF7776.JPG DSCF7669.JPG DSCF7679.JPG DSCF7680.JPG DSCF7682.JPG Screenshot-2019-02-06-14-28-10-778-com.google.android.apps.maps.png
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2018.03.24. 11:50
(Üzenetazonosító: 200880)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Mára meg is telt a pálya emberrel.
vidra-18.03.24.JPG vidra-18.03.24-gondola.JPG 18.03.24-idojaras-vidrav2.JPG
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2018.03.23. 10:38
(Üzenetazonosító: 200864)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Működik a pályarendszer, sőt holnap valami ünnepség is lesz.
vidra-18.03.23.JPG 18.03.23-idojaras-vidrav2.JPG poza-site-transalpina-1000-290-2018.jpg
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2018.03.20. 08:10
(Üzenetazonosító: 200779)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

A héten /kivéve a mai nap/ végig nyitva lesz a pálya. Frissül a terep, mer komoly hóesés várható a hét folyamán,
18.03.20-webcam-1.JPG 18.03.20-webcam-2.JPG 18.03.20-idojaras.JPG
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2018.01.26. 13:04
(Üzenetazonosító: 198691)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ma nyitott a pálya. S néhány kép, aminek a forrása a facebook.
vidra2.jpg vidra1.JPG vidra8.jpg vidra1.jpg vidra3.jpg vidra4.jpg vidra5.jpg vidra6.jpg vidra7.jpg nyitas.JPG transalpina.jpg
Feladó:  manaFérfiKezdő síelő
Dátum: 2018.01.15. 22:00
(Üzenetazonosító: 198320)
mana Hozzászólások: 21
Regisztrált: 2008.11.17.
1 síterepet értékelt

Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2017.01.12. 22:20
(Üzenetazonosító: 192550)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Január 5-én itt is beindult a síszezon. Háborogtak is a sízők, hogy ilyen soká, pont a legfrekventáltabb időszakot az új év környékét kihagyták.Még jó, hogy az ortodox karácsonyra kinyitottak.
Feladó:  takmakoFérfiHaladó síelő
Dátum: 2016.11.28. 21:02
(Üzenetazonosító: 190539)
takmako Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2016.11.28.

Helló!

Cabana Groapa Seaca. Kb. 20 perc kocsival a sípálya. A Pertozsény felé vezető út mellet van. Olcsó, nagyon kedvesek. A szakácsnő magyar. Jó a kaja. Egy kis plusz pénzért van szauna és forró vizes hordó fürdő. Van weboldaluk és a facebook-on is fent vannak.
Előzmény: (Döbrögi 189636)
Feladó:  DöbrögiFérfiKezdő síelő
Dátum: 2016.10.05. 23:36
(Üzenetazonosító: 189636)
Döbrögi Hozzászólások: 26
Regisztrált: 2016.01.18.

Sziasztok!
Decemberben baráti társaságunk szeretne néhány napot eltölteni itt.
Szállást, ellátást keresünk 4-5 éjszakára kb 10fő részére.
Köszönöm a segitséget
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2016.04.08. 18:07
(Üzenetazonosító: 189028)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Áprilisi meleg megállította ezt a pályát is.
Ma már nem nyitott ki .
https://www.lookr.com/lookout/13645...38370-Vidra-Lake#action-play-day
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2016.03.30. 15:41
(Üzenetazonosító: 188939)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Néhány facebook-ról származó friss felvétel és egy kis friss videó a pályáról:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
12919671-240327759650784-4801355570963728443-n.jpg 12495109-1006900599345527-5407779359144905504-n.jpg 11218618-1006900569345530-4574169620950545343-n.jpg 12440683-1026039857460065-4282950863043746871-o.jpg 12491893-1026039794126738-1760902728687331086-o.jpg 12493986-1026039674126750-2764749191025861358-o.jpg 12376633-10208525372869141-2040009296264204736-n.jpg 12890851-1080273748703342-971043840019125581-o.jpg 12909573-1080274175369966-6107140398859346209-o.jpg 12814243-10205694373711011-315508743424757892-n.jpg 12920334-10205707823367244-1363357593411092983-n.jpg 12321371-10208525379349303-6590274517110474978-n.jpg 12801565-10208525380989344-2958629584688933744-n.jpg 12472773-10208525377389254-4508961295873518122-n.jpg 12801578-10208525376109222-5826298045008501661-n.jpg 12938248-10208525374109172-9108507048745004316-n.jpg
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2016.03.18. 11:37
(Üzenetazonosító: 188786)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Nincs nagy tömeg, pedig igazán jók itt ma a körülmények.

Az árak is nagyon barátiak:

Listaárak síbérlet / jegyet síterep Transalpina 2015-2016 szezonban:

1. FELNŐTT síbérlettel 1 nap = 85 RON
2. FELNŐTT síbérlet délután 14:00 -ig = 70 RON
3. FELNŐTT síbérlettel 13:00 után = 60 RON

4. Síbérlet DIÁK / DIÁK> 14 év 1 nap = 75 RON
5. Síbérlet DIÁK / DIÁK> 14 év 14:00-ig = 65 RON
júniusban. Síbérlet DIÁK / DIÁK> 14 év után 13:00 = 55 RON

7. DIÁK síbérlet (7-14 év) 1 napig = 50 RON
8. DIÁK síbérlet (7-14 év) 14,00-ig = 40 RON
szeptemberben. DIÁK síbérlet (7 -14 év) 13:00 óra után = 35 RON

10. Alatti gyermek 7 síbérlet 1 nap = 20 RON


13. FELNŐTT mászás gondola returjegy = 20 RON
14. GYERMEK mászás gondola returjegy (5-14 év) = 15 RON
2.jpg current.jpg 12421829-1028606187177361-776808232-n.jpg 10407070-10209137406863308-504046174791581962-n.jpg
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2016.03.14. 20:23
(Üzenetazonosító: 188667)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

A honlapról rosszul néztem le a nyitva tartást, helyesen a következő:

Nyitvatartás:

Hétfő, csütörtök-péntek: 09: 00-16: 30
Szombat-vasárnap: 09: 00-17: 00
Kedd Szerda: Zárva


Lookr.com videokamerák képei napi,havi évi visszatekintésre is van lehetőség.

http://www.lookr.com/lookout/136453...8370-Vidra-Lake

http://www.lookr.com/lookout/142141...2921-Voineasa


Egy kis snowbordos video a pályárol.
https://vimeo.com/158602654
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2016.03.13. 19:04
(Üzenetazonosító: 188648)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

http://www.snow-forecast.com/resort...s/VidraTransalpina/6day/mid
http://www.romaniaturistica.ro/info...-schi
Ezek az oldalak is segíthetnek ahhoz, hogy el merjen indulni az ember erre a vidékre. És nem reklámnak, de egy szimpatikus /árakat nem ismerem/ szálláshely weboldala : http://www.razvansividra.ro/

Egy másik facebook link a pályarendszerről.:https://www.facebook.com/pages/Tran...salpina-Ski-Resort/484780641565594

Itt egy facebook-ra feltöltött video, mely megmutatja, hogy milyen szép környezetben van apálya.: https://www.facebook.com/mircea.bmr.../videos/vb.100003271080728/921293397989688/?t...

S néhány ezen az oldalon talált kép a sípálya és környékéről.
DSC-0438.JPG DSC-0329.JPG A központ. Talán ez a kép mutatja meg legjobban a táj szépségét. DSC-0368.JPG DSC-0326.JPG DSC-0369.JPG DSC-0384.JPG DSC-0404.JPG DSC-0436.JPG
Feladó:  adalbertFérfiHaladó síelő
Dátum: 2016.03.13. 18:38
(Üzenetazonosító: 188647)
adalbert Hozzászólások: 436
Regisztrált: 2007.03.11.
24 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
370 Km-re Békéscsabától az egyik leginkább hóbiztos síterepnek tűnik Voineasa Transalpina síterep. A honlapként megjelöl webololdal egy elavult régi, mert a helyes oldal címe : http://www.trans-alpina.ro/. Van egy nem hivatalos facebook oldal is, ahol a pályát használók naponta töltik fel a képeiket. Ez a https://www.facebook.com/pages/P%C3...%A2rtia-Ski-Vidra-Transalpina-Voineasa/299260... . Ez két oldal alapján lehet a legtöbb hasznos infót összeszedni az oldalról. Jelenleg az 1-es piros és a 2-es kék pálya üzemel. Nem is megy csak a kabinos felvonó és az 1-es húzós lift. Így jelenleg síelhető pálya az 1-es 2250 méteres piros jelű és a 730 méteres 2-es kék pálya . Ahogy látni a webkamerák képei alapján a húzós liftnél kialakult egy kis sor, míg a kabinos esetén ilyenre biztosan nem kellett számítani. Mivel a webkamerák csak a magasabb részeket mutatják nem igazán lehet tudni , hogy a piros alja milyen olvadt lehetett a nap végére. A facebook oldalon található képek alapján lent nem sok hó van a pályán kívül.
Jelenleg így van nyitva
Hétfő: Zárva
Kedd: Zárva
Szerda: zárva
Csütörtök: 9:00-04:30
Péntek: 9:00-04:30
Szombat: 9:00-05:00
vasárnap: 9:00-05:00
Az időjárási viszonyoktól függően (köd, hóvihar stb) ideiglenes menetrend is változik.

hasznos információk

A teljes vastagsága a hó 45 cm
Új hó 25 cm
Hóminősége: síelésre jó állapotban
Az utolsó nap, amikor havazott 2016/02/19
Állapot berendezések:

Telegondola 1 nyitva
4 üléses felvonó zárva
Tökös felvonó 1 nyitva
Tökös felvonó 2 zárva
Műhó telepítés: funkcionál
partiivoineasa.png vidra4.jpg vidra5.jpg vidra3.jpg 1459667-769352773196641-6640555720743801993-n.jpg Ionella-1.jpg Ionella-2.jpg plecare.jpg 1916889-1144300052270232-6037293540674557719-n.jpg 10403183-1133249596699803-3110251965634832928-n.jpg vidra.jpg vidra2.jpg tescaun1.jpg 1913554-1050947671638869-9167484187032454325-n.jpg 1929830-769352803196638-1044393283309865293-n.jpg 12832298-769352719863313-8477533438646554592-n.jpg 12832498-769352609863324-6277838133852828891-n.jpg 12246832-10154057961682899-5535493153778714770-n.jpg
Feladó:  KucseramisiFérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2015.02.21. 17:44
(Üzenetazonosító: 181056)
Kucseramisi Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2013.11.18.
23 síterepet értékelt

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Ajánlom a kelet és délkelet Magyarországi télisport kedvelőknek. Viszonylag közel van 390 Gyulától. Meglepően jó és hóbiztos. Kabinos és francia felvonók. Majdnem végig jó az út, az utolsó 12 km ami rosszabb. Arad > Temesvár > Petrozséni útvonal.

következőutolsó laponként: összesen 23, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »