Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Roccaraso
síterep infó oldal
ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Radvanyi84
5 élménybeszámolót írt
5
7 éve tag
2018.01.05. 20:31
December 17.-től síeltem itt 4 napot. A sipalyak talan fele volt nyitva a termeszetes ho hianya miatt. Viszont a hoagyukat nem feltek hasznalni igy naprol napra not az elerheto sipalyak szama.
Jegy vagy berletvasarlasnal mindenfelekeppen a teljes siterepre valtsunk jegyet. 2 db liftarsasag uzemel es nagyon konyen olyan liftnel talalhatjuk magunkat amire nem lesz jo a jegyunk ha csak az egyikre valtottuk meg. Arban napijegynel 2-3 euro 3 napos berletnel max 6 euro kulombseg. En utolso nap csak napijegyel sieltem es masodik csuszasnal sikerult olyan palyan lemenni ahol a liftre nem volt jo a jegyem es 9 eurot kellet feltoltenem hogy egyszer felvigyenek.
Aremogna felvonoi nagyon regiek es lassuak nagy tomegben itt szerintem eleg nagy sorbanalas es tumultus is kialakulhat foleg a hegytetore felvivo kabinoson es a mellete levo a5 felvonon.
Impianti felvonoi viszont alig par evesek lehetek. Gyorsak modernek.
Palyaknak jelolese szerintem megfelelo. Ha az egesz rendszer nyitva akkor se hiszem hogy terkep nelkul bajban lenne az ember. Meredeksegukre se tudok rosszat megfeleloen szelesek jol kezeltek. Az en kedvenceim a 40 es 39 es palyak. Les arc Vallandry feletti reszhez tudnam oket hasonlitani.
Ha valaki ezen a kornyeken jar es sielni szeretne akar csak 1 napot nagyon ajanlom nem fog csalodni. Felszerelest berlese 1 napra 18 euroert lehetseges kozvetlenul a parkolok kornyeken.
Stani
5439 élménybeszámolót írt
5439
Admin
2013.01.09. 09:04
Fenn a hegyen állítólag már 50-60 euróért vannak szállások, ha a közeli terepeken is síelnétek, akkor valamelyik közeli faluban/városban, ami központban van.
Korábban én is nézegettem, mint lehetőséget.
Előzmény: (AnnaG 149905)
AnnaG
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2013.01.09. 05:40
Roccaraso-ban jart mar valaki? Velemenyek? Nem talalok tul sok informaciot rola, a weblap alapjan igeretesnek tunik, http://www.roccaraso.net/ Nem tudom, hol lenne erdemes megszallni stb.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.