Sziasztok! Szombaton tervezünk Budapestről egynapos csúszást Stuhlecken, hajnali indulás, nyitástól zárásig csúszás, majd indulás haza. Két helyünk van még. Hét elején leesett 20-30 centi friss hó, jövő héttől masszív felmelegedés körvonalazódik. Most éri meg menni. ;)
2016 12 30.-án vagyis pénteken tervezünk friss hóban csúszkálást.Indulás 5.00 Pestről Stuhleckre,vissza fél ötkor Budapestre.2 hely van még a kocsiban.
Szeva. Van közöttetek haladó snowboard-os? mert akkor csatlakoznék. dec 25 re egynaposra. Adj légyszi elérhetőséget.
De van 5személyes kisbusz is ha kell. Köszi
December 25.-én kiugranék egynapos csúszásra (megfelelő időjárás esetén). Szekszárd (M6) Budapest (M1)Hegyeshalom útvonalon.
Az autóban lenne 2-3 szabad hely.
Stuhleck-i sítúra pénteken 03.04. egy napos túra dizel kisbusszal. Budapesti indulással. Max 4-5 fő. Útiköltséget szétdobjuk. hivj ha érdekel 06702218010
köszi
Gábor
Sziasztok én is mennék stuhleckre egy naposra ha nem férek be senkihez tudok menni kocsival kettő főt tudnék vinni útiköltséget szétdobjuk dobozos autó elfér minden írj és megbeszélünk mindent .
Vasárnap szeretnék menni Stuhleckre. Nyitástól zárásig.
Ha nem tudok társulni, akkor tudok menni autóval, de csak egy embert tudok vinni a felszerelésével együtt, esetleg 2 embert, de csak 1 felszereléssel. :)
Sziasztok sítársak!
Van valakinél hely 02.12.én pénteken 1 napos csúszásra?
Szokás szerint :Nyitástól zárásig, amennyit csak lehet!
Más időpont is jó, esetleg , kényszerből hétvégi tömeggel is megbirkózom.
Béla