Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Látky
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
dodi
48 élménybeszámolót írt
48
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Látky
2016.02.22. 21:59
Szokásos Szlovákiai egynapos sielésünk során mi is kripóbáltuk ezt a helyet. Nagyon szép, gyönyörű igazi faházas kis település. Anno a szocializmusban a környező települések nagyvállalatainak (lucenec,Filakovo,Detva Hrinova) szinte mindegyikének volt itt ( nálunk szoc.üdülőnek )nevezett üdülője és szinte fillérekért lehetett a sielést megtanulni. A Látky Royal pálya is remek de csak természetes hóviszonyok között, mert mesterséges havat nem nagyon csinálnak. Szerintem ratrakuk sincs. A környéken rengeteg nyaraló (chata) van kiadó és olcsón.

A pánya bérleti árai a többi sípálya töredékéért kapható. Hidegben természetes hóviszonyok között nagyon jót lehet sielni, úgy,hogy lehet csak 10-en lesztek a pályán. Egy fő a felvonókezelő meg egy a pénztáros is. A Látky Royal szálló alsó éttermében lehet kajálni de nem olcsó. Viszont ha jók a hóviszonyok mindíg vannak szabadtéri rendezvények a szálló mellett, családias hangulatban. Igaz ha nem tudtok Szlovákul semmit nem fognak érteni, de kedvesek és nem ellenszenvesek.

Ha valaki csak ezt a falut szeretné elérni ne Kokava Nad Rimavicou felé menjen, hanem a főúton Zvolen irányába és Kriván, Hrinva után a Brezno felé vezető úton érhető el a legjobban. Az út mellett található víztározó is ami több kilométer hosszú, lenyűgöző látvány. Jó hóviszonyok között érdemes felkeresni, nem fogjátok megbánni. Profiknak a pálya zért gyenge de egy jó, kellemes sieléshez kiváló. Sőt a családtagok is akik esetleg nem sielnek simán eltudnak tölteni 2-3 órát sétálással.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.