Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Látky
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
dodi
48 élménybeszámolót írt
48
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Látky
2018.01.28. 20:43
A mai napon szokásos egynapos szlovákiai sielésünk úti céljaként ismét Látkyt választottuk. Azért döntöttünk Látky mellett mivel nem szerettünk volna messzire menni.

Az enyhe időjárás miatt kicsit bizonytalanok voltunk, hogy helyesen döntöttünk-e de nem csalódtunk. Az út teljesen száraz jól járható. Hrinyova után néhány helyen vízátfolyás, kőzúzalék de teljesen jó út. Látkyba érve +3 fok napsütés jó hóviszonyok vártak.

A Látky Royal pálya parkolói jól tisztítottak, sokan voltak ennek ellenére eléggé fönn tudtunk parkolni. Ez jól is jött mivel megszűnt a faházban a pénztár és csak a Látky Royal száloda recepcióján lehet jegyet venni. Ezért aki lent parkol az csak a jegy megvételét követően vegye fel a bakancsot mert mire fölér igencsak elfárad. A pálya teljesen jó volt, még csak kásásnak sem mondanám a havat. Annak ellenére, hogy sokan voltak nem túl sokat kellett sorban állni, maximum 5 perc. Délután kettő körül már ennyi sem. Sokan voltak családdal, kisgyerekekkel.

A parkolóban csak egy magyar rendszámú autót láttam, így még mindíg nem fedezték fel a Magyarok ezt a helyet, pedig kisgyereket tanítani ennél jobb helyet még nem láttam Szlovákiában. Mindenkinek ajánlom, jó lankás pálya, az alsó 2/3 része jó széles. Kellemes egy jó sítúrára és az árak is nagyon barátiak. Félnapos jegy 8 euró.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.