Menü ≡

Aprica síterep leírás cikk értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Üzenetek Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  KristinaNőHaladó síelő
Dátum: 2016.03.23. 19:57
(Üzenetazonosító: 188863)
Kristina Hozzászólások: 26
Regisztrált: 2008.01.12.
23 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
2016. március 12-19-ig voltunk Apricában egy cseh csoporttal, a Hotel Cristallo-ban volt félpanziónk.
Érdekes, hogy eddig még senki nem írt beszámolót erről a csodás helyről. Kétségtelen, hogy a környéken vannak jóval nagyobb síterepek is, de hat nap síelésre tökéletesen elég volt az 50 km - annál is inkább, mivel az egész pályarendszer olyan tökéletes minőségű volt, amilyet 10 éves síelős "pályafutásom" alatt még soha nem tapasztaltam. A minőség alatt értem a felvonókat (két kabinos, négy beülős és pár nagyon kényelmes tárcsás) a pályák választékát, vonalvezetését, szélességét, jelölését, kezelését és az eddig soha sehol nem tapasztalt biztonságosságát is! Minden meredekebb részen és az ülős felvonók illetve pályák kereszteződéseinél háló volt és jól látszott, hogy nem csak a show kedvéért, hanem biztosan meg is fognának egy eltévedt síelőt.. Az átkötő kék pályák kb. másfélszer szélesebbek voltak a megszokott francia vagy akár osztrák szekérutaknál és a szélén szinte mindenhol a hóból peremet készítettek.
Az éttermeknél EGÉSZ nap szólt a zene és az árak jóóóóval barátságosabbak pl. a francia áraknál. Az egész valahogy olyan kerek történet volt, mintha valaki direkt úgy tervezte volna, hogy semmire ne lehessen panasz.
A szállás a pályák aljánál volt Aprica szélén. Minden rendben is volt, talán csak a félpanzióban csalódtunk egy kicsit, mert a kaja... hát annak köze nem volt az olasz konyhához.
A falu egyébként meglehetősen egyértelműen a cseh vendégekre volt felészülve. Mindenhol olaszul és csehül volt kiírva minden, cseh dolgozók, cseh utazási iroda. stb. Életemben először láttam ennyi csehet együtt és nagyon nagyon pozitív benyomást tettek rám.
Szóval aki teheti.. stb.

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »