Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Apartman átadó

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
leon973
28 élménybeszámolót írt
28
13 éve tag
2019.02.08. 11:37
Ha valakinek drága Ausztria (mert fajlagosan szerintem tényleg drága) akkor megoldható a síelés töredék áron, csak picit messzebb kell menni, mondjuk Franciaországba.

Ott eleve úgy épülnek a városok, hogy néhány kivételtől eltekintve minden pályaszállás.

Én vasárnap jöttem haza Paradiskiből (440km pálya) 14 fős luxus minőségű apartmanban laktunk 10-en önellátással.(55 colos tévé, 3 fürdőszoba, 3 wc, 5 hálószoba, 3 külön erkély csodálatos panorámával) Ajtótól ajtóig síelés.

A sítárolóban külön elektromos bakancsszárító, sapka és kesztyűszárító, egészen más reggel a meleg miatt enyhén lágyabb síbakancsot felhúzni teljesen szárazon.

És mindez utazással, a teljes rendszerre érvényes bérlettel együtt (ami 7 napig érvényes) 150 ezer forint volt.


És ez jó minőségű szállás, ha valaki lead az igényekből ugyanezt 120-ból is ki lehet hozni.

Nem kampányolok Ausztria ellen, mert oda is járok, de azért óriási különbség van egy osztrák és egy francia síterep között és árban ég és föld a kettő között a különbség.

Amúgy 10 ezer forint Ausztriában egy valóban pályaszállásért szerintem egyáltalán nem sok, sőt! A 130 kilométeres rendszer meg igény függő, nekem egy hétre nem elég, 2-3 esetleg négy napot elvagyok egy ilyen rendszeren, persze ez függ attól is, ki mennyit síel naponta.
Traveller
43 élménybeszámolót írt
43
12 éve tag
2019.02.08. 10:30
Most már nem Kalinics Miklós és Csabeszka síelő társainkról van szó ,hanem a magyar síelők kinti szállásairól ,bérletárairól,hüttézéseiről,szaunázásairól és esetleg a síelésekről.
Kb 500 000 magyar jár ausztriába síelni ...egyre többen ,de úgy látom még mindig nincs helyre téve a dolog .Talán megérne egy külön topikot .
"Luxus szórakozás a síelés ,vagy sport 2019-ben ? "
tomika
19 élménybeszámolót írt
19
16 éve tag
2019.02.07. 14:03
Teljesen Egyetértek az előttem hozzászólóval. Mi most voltunk egy gyönyörű apartmanba wildkogelen 2018 ban épült egy éjszaka fejenként 10000 Ft volt ellátás nélkül. Èn a munkám miatt sokat utazom Magyarországon itthon is elkérik a 6- 7000 Ft ot hangsúlyozom ellátás nélkül. Igen lehet találni Ausztriában 35 euró környékén reggelivel vacsorával olyan szállást ami 15 20 kilométerre van a pályától és körülbelül 1970 ben épült és azóta is azok a bútorok vannak benne.Tavaly volt egy ilyenben részem Filléres reggeli Filléres vacsora borzalmas körülmények.Na akkor megfogadtam hogy soha többet persze az ember úgy van vele hogy egy két éjszakára kibírjuk Hát nem tudom akkor inkább megyek kevesebbszer Miért Kellene Nekem kibírni? Nem vagyok hajlandó kimenni a folyosóra éjszaka ha ki kell menni a mosdóba. De kinek mi tetszik ennek ellenére én is az átlag magyarhoz tartozom és inkább fizetek többet de nem vagyok hajlandó dohos szagot szagolni három négy napon keresztül mondván.Viszont ha az ember megszeret síelni sajnos azt fel kell fogni és el kell fogadni hogy ez nem egy olcsó sport De egyébként meg ha valaki tud nekem ajánlani pályaszállás t reggelivel vacsorával jó körülmények között 35 euróért nyugodtan írhat privátban én is vevő lennék rá....
Traveller
43 élménybeszámolót írt
43
12 éve tag
2019.02.07. 09:46
Az "átlag magyar " is sokat költ arra ,amit fontosnak tart pl. cigaretta,ami legalább 100 E havonta/fő ,vagy plázás bevásárlások ,vagy alkohol ......vagy elmegy Afrikába 1 hétre és akkor ez már nem 33 E naponta . Aki soknak tartja az osztrák árakat ,az menjen Romániába síelni,vagy Ukrajnába.
A síelésről sok téves nézet alakult ki ,főleg az,hogy nem sportnak tekintik ,hanem sznob szórakozásnak ,amit folyton irigyelnek ,utálnak ,de mindig szeretnék csinálni .
Természetesen fillérekért,de luxus körülmények között .....
Ilyen az ember ...:)
A meg nem értett lelkeknek ajánlom a futást !!!!
Mindenhol lehet csinálni,minden sportnak az alapja ,nem felszerelés igényes,nagyon egészséges és rendkívül olcsó ..
Viszont nem nagyon lehet dicsekedni vele társaságban .
Kalinics Miklós
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
2019.02.06. 16:12
Lehet, hogy én (mi) nem ismerünk "átlag" magyar síelőket. Ausztriának ez a környéke nem olcsó, viszont közel van, a körülmények alulról luxusnak mondhatóak és tudjuk pályaszállás ás pályaszállás között óriási a különbség. 20 éve mi is az otthonról hozott szendvicset ettük a felvonón, szép emlék, de nem ismételném. Szerintem a síelés egy üdülés, aminek minden percét élvezni kell és sajnos ennek ára van. Próbálj megszállni Magyarországon olcsóbban- én olyan helyen nem laknék, kivéve kényszerből. Az meg nem nyaralás. Voltam turistaszálláson, emeletes ágyas olasz pályán, stb...-soha többet nem kívánom. Szlovák kezeletlen pályákon,félórás sorállással, síléceden keresztülsíelők tömegével - szerintem az "átlag" magyar sem erre vágyik. Akkor inkább maradok. Illetve régóta ide járunk, megszerettük a gyerekekkel, barátokkal a komfortját, a nagyon jó pályákat, a jó hüttéket azt, hogy egy hétig nem ülök autóba és lesíelek a háztól 130 km-nyi pályát örömmel.
Egyébként a szállás eredeti ára kb.50 Euro/fő/éj, ami itt kb. fele az egyéb szállásnak. Nézd meg Bookingon. És sok lengyel, szlovák, cseh és magyar síelő van. Üdv.: KM.
(kevesebbért nem adja a barátom, mert inkább megvendégeli a tesójáékat, azt mondta a ló...-nak is van vége)
Előzmény: (csabeszka 204454)
csabeszka
285 élménybeszámolót írt
285
14 éve tag
2019.02.05. 22:58
33 Euró éjszakánként ellátás nélkül még ha pályaszállás is egy ,,átlag" magyarnak DRÁGA, valószínűleg, ezért nem tudod (könnyen) eladni!
Kalinics Miklós
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
2019.02.04. 17:58
Kedves Síelők, síelni vágyók !
Teszünk még egy erőtlen, utolsó próbálkozást:
Az apartman utolsó ára: 70.000,- Ft/fő/7 éj, foglalható 2,3 és 4 fővel + végtakarítás. tel: +36-30/916-1820 üdv: Miklós
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.