Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming-Rohrmoos pályaszállás

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kalinics Miklós
7 élménybeszámolót írt
7
4 éve tag
3 éve
https://sielok.hu/siterep/schladming-regio/ És Ski-amadé bérletet lehet venni, amivel elvileg 720 km pályát lehet besíelni. Azért csak elméletileg, mert ez 6 nap alatt lehetetlen. Azért a 4 hegy és Flachau-Zauhenzee-Kleinarl kényelmesen belefér, hazafelé Galsterbergalmmal. De aki nem szeretne 1 hétig kocsiba ülni, annak kb. 120 km "marad". Pályaszállás, de 100 méterre étterem, bolt.
Kalinics Miklós
7 élménybeszámolót írt
7
4 éve tag
3 éve
Kedves Ferenc! Telefonon sok mindent megbeszéltünk, mellékelten küldöm a legfontosabb kérdésre a választ-mennyire pályaszállás? A kép az apartman ajtajából készült, a jobbra látható autó a pályához jött, mellette a legközelebbi tányéros. üdv.: KM.
Előzmény: (WéberF 206824)
SI.jpg
WéberF
1988 élménybeszámolót írt
1988
16 éve tag
3 éve
Valami bővebbet lehet-e tudni így nyilvánosan? Önellátás? Netán reggeli a szállásárban(milyen nagyságrend?) Önálló közlekedés, netán telekocsi? Mennyire pályaszállás? Ha nem titkos a szervezésetek, osszd meg velünk a részleteket! Bocsi, de mielőtt telefonálnék, ezek érdekelnének. WFeri
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Kalinics Miklós
7 élménybeszámolót írt
7
4 éve tag
3 éve
Sziasztok! Ausztriai pályaszállásunkon megüresedett egy kétágyas fürdőszobás szoba 2020. január 18-25-ig. Fiatalos 10 fős csapatunk keresi azt a bátor párt, aki velünk tartana.Változó sítudásúak vagyunk, kevésbé gyakorlottaknak segíteni tudunk. 122 km síelhető autózás nélkül, autózva még kb. ennyi. Nagyon kényelmes, komfortos hely, szinte kizárólag ülős felvonókkal, közel Magyarországhoz. Bővebb infó: Kalinics Miklós, 30/916-1820.
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.