Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

használt / új síléc vásárlás

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
2005.03.17. 09:45
Használt lécekre nincsen garancia, de azért lehet csökkenteni a kockázatot. Egy sportszer általában nem attól megy tönkre hogy szakszerűen használják, hanem attól, hogy nem vigyáznak rá.
Egyfajta garancia a léc kora is, nem szoktunk egynél több kantniélezést csináltatni évente. Természetesen ez csak akkor igaz, ha igényes pályákon mész, vigyázol, hogy ne kövezzél.
Kockázatcsökkentő tényező a beszerzés forrása. Nálunk a kanyarsínél az oktatók két évenként lecserélik a léceket. Ilyenkor eladjuk a nagyon jó topmodell felszereléseinket. Nincsen garancia, de mint mondtam, a szakszerű használat, a szakszerű (nem házilagos) karbantartás, és beszerzési forrás azért egyfajta biztonságot jelent.
q1q2
28 élménybeszámolót írt
28
19 éve tag
2005.02.23. 16:27
végolvastam a használt síléc vásárlásáról szóló írást itt a weboldalon, de szeretném tudni, hogy van-e még valami amire érdemes oda figyelni? (pl azt hogy tudom megállapítani, hogy mennyire van lecsiszolva a talpa, vagy esetleg már egy kettévált de öszregasztott lécről van-e szó stb.) nem merek használtat venni, pedig itt a sícucc adás-vételében látok elég jónak tűnő léceket. én nem nagyon értek a lécekhez, hogy milyen állapotúak és ilyen ismerősöm sincs akivel el tudnék menni egy ilyet megnézni, ezért jobban hajlok az új felé, de korlátozottak a lehetőségeim ár tekintetében. esetleg ha van valakinek tapasztalata ilyen téren és megosztaná azt megköszönném.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.