Bizhatunk-e az interneten talált szállásadókban?

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 6
, rendezés:
Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  RM
Dátum: 2006.09.08. 12:00
(Üzenetazonosító: 21044)
RM Hozzászólások: 862
Regisztrált: 2004.10.27.
75 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Bar nem szlovakok a tapasztalataim ilyen teren, de Ausztriaban egy erdekes dologra figyelmes lettem. Egyszer ottani turisztikai irodan keresztul foglaltam szallast Karintiaban, ott mindenkeppen ragaszkodtak az eloleghez, egyebkent a nyujtott szolgaltatassal, ... minden 100%-ig rendben volt. Jelemzobb hogy direkt a tulajdonossal veszem fel a kapcsolatot. Es ok egyszeruen nem hajlandok eloleget elfogadni.Pl.: Egy egesz "hazat", tizen valahany fo foglaltunk Gostlingben a ket unnep kozotti (dec 27-jan 1) idoszakra, akartam eloleget adni, hogy megnyugtassam a haziakat, hogy 100%-ban megyunk, de azt mondtak nem kell felesleges, ha barmi valtozas van szoljunk azonnal. Es ez mar nem az elso ilyen eset volt. Szerintem erdemesebb direkt a szallasadot keresni, ha van ra mod mint az irodakat. Persze itt jonnek neha a nyelvi nehezsegek.
Feladó:  HogwashFérfiHaladó síelő
Dátum: 2006.09.06. 12:48
(Üzenetazonosító: 21027)
Hogwash Hozzászólások: 842
Regisztrált: 2006.08.31.
41 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Én a HEPEX Slovakian keresztül foglaltam szállást februárban, nagyon korrektek voltak, minden rendben ment.

http://www.travelguide.sk/

Itt lehet őket elérni. Szívesebben intézem magam a dolgaimat a Neten, minthogy utazási irodához forduljak. Szerintem irodánál is érhet kellemetlenség. Sőt.
Feladó:  alberto01
Dátum: 2006.01.03. 23:38
(Üzenetazonosító: 14886)
alberto01 Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2006.01.03.

Én is a Limba.sk-t ajánlom. Tisztán le van írva, hogy mit kell fizetni és azt, hogyan kell igazolni. Mi idén foglalunk ott másodszor remélem ezúttal is minden rendbe lesz. Én azért bízom a limbában, mert magyar CIB számlájuk van, ezért Te mint magyar ügyfél nekik adod az előleget. A másik, hogy szkennelve elfogadják az átutalási igazolást és nekem még aznap elküldték a foglalási szerződést. Az ilyen on-line dolgoknál mindíg figyelni kell sajnos. Amikor már belemennek olyanokba, hogy 40% helyett elég csak 30% az régen rossz. Azok a helyek jók, ahol korrektül le vannak írva a feltételek, és magyarul vagy angolul. Szerintem nagy tételű kár ért titeket ennél a amira.sk-nál (mondjuk 100ezer ft körüli), tegyetek rendörségi feljelentést, és ő nekik joguk van kikérni a szlovák hatóságoktól, hogy miylen cég vagy személy van a domain-hez rendelve, és akkor ha ez megvan akkor egy peres eljárásban vissza lehet követelni az összeget + kártérítést is. Remélem megszivatjátok valahogy a köcsögöt.
h i r d e t é s
Feladó:  Várföldi Attila
Dátum: 2005.12.23. 04:51
(Üzenetazonosító: 14338)
Várföldi Attila Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2005.12.21.

Sziasztok
Mi a Limba.sk-val foglaltunk már 2szer is a szállást, eddig minden rendben volt, extra kívánságokat is megpróbálnak teljesíteni lehetőségeikhez mérten. Jővőre is rajtuk keresztül foglaltuk, mert gyors, kényelmes, és elég olcsó.
Ajánlom figyelmetekbe!
Feladó:  maffia
Dátum: 2005.12.21. 18:20
(Üzenetazonosító: 14288)
maffia Hozzászólások: 59
Regisztrált: 2005.11.12.

Én konkrétan nemismerem ezt a céget,de egyszer mi ugyjártunk,hogy közelnem azt a szálást kaptuk amit foglaltunk ugyvoltak vele a pénz már náluk van ugyse hagyuk veszni jóval csöveseb szálást kaptunk,de utoljára mert ilyet többet nemcsinálok.De remélen titeket nemér meglepetés.
Feladó:  mlori
Dátum: 2005.12.21. 17:25
(Üzenetazonosító: 14285)
mlori Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2005.12.21.

Sziasztok!

Egy konkrét esettel állok elő.
Kis baráti társaságom elhatározta, hogy Szilveztert úgy kéne intézni, hogy az sielős legyen. Elhatártoztuk, hogy a Chopok észak lesz a cél. Neten találtuk a következőt:
http://www.mara.sk/
ezen belül a
http://www.mara.sk/privat/
Az oldalon található kontaktal le is zsíroztuk az egyik szálást. Mondta, hogy utaljunk 40%-ot, vegül belement a 30%-ba. Utaltuk. Mielott eljutott volna a szamlajara a penz, mondta, hogy sajnos ki lett adva masnak, mert ma jart le a foglalasunk, pénz még sehol, sorry, de akkor keres másik szállást netünk. Talált. Elfogadtuk, közbe megérkezett hozzá a pénz. Mondta, hogy küldi mail-ben a visszaigazolást. 3 nap azzal telt el, telefonon naponta hívtuk azzal, hogy: - Küggyed mán!! - Erre ő: - Ja még nem küldtem el, ok külöm...
Ma kiderült, hogy a tulaj nem adja ki a szálást, de holnapra kerít másikat.
És most így állunk, előleget kifizettünk, nincs semmi biztos. Már rég fen áll az átverés gyanúja.

Abba bízva írtam ezt ide, hogy valakinek volt, vagy van tapasztalata ezzel a turisztikai céggél, és mond valami pozitívat, vagy negatívat.

Ha fake az oldal, és nem áll mögötte semmi, jó munkát végeztek a csalók, hitelesnek tünik az oldal, ráadásul többnyelvü is, bedöltünk neki, bár ne így legyen.
Várom válaszotokat, hozzászólásotokat.

Üdv.
Lóri
laponként:
összesen 6
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.