Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli Olimpia - Torinó 2006

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
versenyzö
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Téli Olimpia - Torinó 2006
2006.03.16. 22:01
Hát akkor reagálnék egy-két dologra!

1. Az olimpián indult volna Magyar szinekben valaki SG-ben csak éppen nem azt küldték mert az például nekik abszolut nem számitott hogy valaki több számban is tudd indulni.

2. Csak az kifogasolja valakinek a teljesitményét az Olimpián aki ott volt és lejött azon a pályán.

3. Az hogy melyik nemzetiségü veri meg a mi versenyzőinket abszolut nem mérvadó mert példaul aki Bosznianak vagy Senegálnak rajtolt azok Ausztriában élnek!

4. Hogy miért nincs még világszinten is jegyzett versenyzőnk az két dolognak tudható be: az egyik hogy nincs szakképzett edzőnk még!(kosztelics papa igen is szakképzett) a másik hogy mint mindenhol magyarországon a sisportban is sok az önös érdek és nincs semmi összefogás mert azok ami klubbok vannak és ahol jo versenyzők vannak ott csak arra mennek minnél több pénzt kipumpálni a szülőkből. És sajnos a szövetségben minden a fejetetején.

5. Az a gondolat hogy sigimnáziumot kell nyitni nem rossz ötlet csak még nehezen megvalosithato de ezen személy szerint is dolgozom hogy össze lehessen hozni egy olyan versenyzöt aki betudd férni az első 30-ba és ez nem alom ez megvalositható csak egy jo csapat kell mögé szoval ha valaki segiteni tudd valamiben nyugodtan jelentkezzen akár itt is!
Üdvözlettel. Egy versenyző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.