Menü ≡

Krvavec síterep leírás szállás cikk galéria videó wellness értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Krvavec
Üzenet szövege
Feladó:  Attila Boldizsár
Dátum: 2017.02.22. 17:32
(Üzenetazonosító: 194515)
Attila Boldizsár Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2015.01.17.
20 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Február 13-18 között töltöttünk el egy kellemesnek mondható hetet. A hét elején hatalmas köddel fogadott a hegy, de erre számítottunk az időjárás előrejelzés alapján.
A többi napon verőfényes napsütésben volt szerencsénk síelni. A napsütéssel együtt érkezett egy kis enyhülés is ami napközben +5 +9 fok között volt. Ennek köszönhetően már dél körül elkezdett a hó kásásodni kicsivel később eléggé buckásak lettek a pályák. Sajnos busszal utaztunk és ennek köszönhetően alkalmazkodnunk kellet utas társainkhoz, aminek az lett a következménye, hogy 10 óra körül kezdhettük el a bakancsok becsatolását. A pálya legmagasabb pontján lehetett igazán élvezetesen csúszni, de a kásásodás már 14 óra után itt is elkezdődött.
A hó mennyiségére nem volt panaszunk, viszont a minőségre igen, sok pályán már a dél előtti órákban kemény jeges volt a hó, mindegy, hogy napos vagy árnyékos hely volt. Ha erre jobban figyelnének egy tökéletes családi síparadicsom lenne.
A szállásunk a Hotel Jagdic-ban volt 7-8km-re a pályától, a hotel bemutatójában leírtak mindenben megfelelnek. Barátságos házigazda, tiszta szállás a kaja finom és bőséges.

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »