Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Falzerego

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  antikváriusFérfiHaladó síelő
Dátum: 2007.02.05. 11:05
(Üzenetazonosító: 32004)
antikvárius Hozzászólások: 105
Regisztrált: 2005.08.19.
20 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szívesen, kedves Festegető.
Egyébként - ha már szóba került ez a hely - elmondom, hogy már két alkalommal jártunk ezen a helyen és fantasztikus volt. Kb 15 kilométerre van Cortinától a Falzarego hágó, ahonnan egy piros kabinos lift megy föl a Lagazoui-ra, de nem messze van egy kisebb pálya, Col Gallina és a Cinque Torri. A hágó után egy kilométerre van egy szálloda - ott laktunk már két évben is egy-egy hétig - aminek a színvonala mondjuk legfeljebb jözepes, de a KAJA!!!! Csak kifejezetten nagy étkűeknek ajánlom, mert az ötfogásos vacsora nem kákabélűeknek való. Nem sikerült lesíelni az esténként felvett energiát!
Egyébként a Lagazouiról vezet a pálya Alta Badia síterepei felé (Armentarola, San Cassiano, La Villa, Corvara, Colfosco), ahol a Sella Ronda körülsíelésére is be lehet szállni, de egy jó bő félórás autózással elérhető Zoldo-ban az éjszakai pálya is (talán a legjobb a Dolomitokban). Ekkor persze kimaradsz az etetésből, de csomagolnak annyi hideget, hogy napokig elég tízóraira.
No, ha kedvet csináltam valakinek, keresse fel ezt a helyet. Az egyik magyar iroda is szervez ide utat (nem írom ide a nevét, de szokott ezen az oldalon is reklámozni).
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »