Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Falzerego

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
antikvárius
106 élménybeszámolót írt
106
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Falzerego
2007.02.05. 11:05
Szívesen, kedves Festegető.
Egyébként - ha már szóba került ez a hely - elmondom, hogy már két alkalommal jártunk ezen a helyen és fantasztikus volt. Kb 15 kilométerre van Cortinától a Falzarego hágó, ahonnan egy piros kabinos lift megy föl a Lagazoui-ra, de nem messze van egy kisebb pálya, Col Gallina és a Cinque Torri. A hágó után egy kilométerre van egy szálloda - ott laktunk már két évben is egy-egy hétig - aminek a színvonala mondjuk legfeljebb jözepes, de a KAJA!!!! Csak kifejezetten nagy étkűeknek ajánlom, mert az ötfogásos vacsora nem kákabélűeknek való. Nem sikerült lesíelni az esténként felvett energiát!
Egyébként a Lagazouiról vezet a pálya Alta Badia síterepei felé (Armentarola, San Cassiano, La Villa, Corvara, Colfosco), ahol a Sella Ronda körülsíelésére is be lehet szállni, de egy jó bő félórás autózással elérhető Zoldo-ban az éjszakai pálya is (talán a legjobb a Dolomitokban). Ekkor persze kimaradsz az etetésből, de csomagolnak annyi hideget, hogy napokig elég tízóraira.
No, ha kedvet csináltam valakinek, keresse fel ezt a helyet. Az egyik magyar iroda is szervez ide utat (nem írom ide a nevét, de szokott ezen az oldalon is reklámozni).
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.