Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Induljon a tél! Szezonnyitó sítáborok

2023.10.31. 2023.11.30. sielok.hu | frissítve: 2023.11.30.

A hóra éhes sízők és snowboardosok ismerik az érzést: hűl az idő, de még ki tudja mennyi idő, mire megérkezik végre az igazi tél, a hóborította lejtők és a kemény mínuszok. Sokan nem is hajlandók várni januárig, már decemberben elindulnak, hogy enyhítsék elvonási tüneteiket.
Idén is több szervezett besíző tábor között válogathatunk, 100% hógaranciával. A szálláskereséssel, programszervezéssel sem kell foglalkozni: a táborok szervezői mindent intéznek helyettünk. Lássunk néhányat az idei szezonkezdet ígéretes eseményeiből.

Mikulás tábor Lachtalban a Sítanodával
2023. december 7 - 10.

A decemberi tábort elsősorban gyermekes családoknak ajánljuk. A szálloda családias és a pályához való közvetlen kapcsolata miatt, kényelmes pihenést ígér. 🎅 Az esti fények mellett pedig, sílécen érkezik egy piros ruhás puttonyos bácsi is. 15 éves korig ingyenes síbérlet!
További infó: sitanoda.hu
Mikulás tábor Lachtalban a Sítanodával
Mikulás tábor Lachtalban a Sítanodával

Rogla - Besíző tábor Szlovéniában a Pike24 csapatával
2023. december 16 - 19.

Adventi hangolódás Szlovéniában! Ha már a tél előtt szeretnéd bejáratni a léceidet tarts a Pike 24 csapatával Roglára, ahol pályaszállással, remek konyhával és wellness szolgáltatással és nemzetközi minősített síoktatókkal várnak minden érdeklődőt.
További infó: pike24.hu
Besíző tábor Roglán
Besíző tábor Roglán

Kresichberg - besízőtábor síoktatással, sítesztekkel a Montana Tours szervezésében
2023. december 16 - 20.

Karácsony előtti besíző tábort szervez a Montana Tours, ahol síoktatással, programokkal, ingyenes Atomic, Völkl síteszttel, síversennyel, vendégművésszel, hütte partyval és 15 éves korig INGYENES síbérlettel várják a résztvevőket!
További infó: montanatours.hu
További besíző táborok 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern részben kutabarát apartman 2-10 fő részére Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Das Alpenhaus Kaprun csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos wellnesshotel mindössze 200 méterre a Maiskogelre/Kitzsteinhornra szállító kis kabinos lift alsó állomásától. Tágas, modern szobák félpanzióval és uzsonnával, uszodás wellness részleg sokféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.