Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Bakony témájú cikkeink

2019.05.06.
Már hat helyen van libegő Magyarországon
Elkészült egy új libegő a Mátra egyik legnépszerűbb kirándulóhelyén, a Sástónál. Még nem lehet rajta utazni, de már nincs messze az átadás napja. Ezzel együtt hamarosan már hat helyen lehet libegőzni hazánkban. Mutatjuk a lehetőségeket.
2019.04.30.
Majális a Kalandhegyen: libegőzz Eplényben!
2019. május 1-én nyitva lesz az Eplényi Libegő, a Játéksziget és a Kalandhegy minden attrakciója. Az állandó attrakciók mellett mobilszínpaddal és vidám gyerekprogramokkal várják az ide látogatókat.
2019.04.30.
Családi programokkal vár az Eplényi Libegő
Véget ért a téli szezon, zöldbe borultak az eplényi sípályák. Az Eplényi Libegő nyáron is várja a kirándulókat, családi programokkal, játékszigettel, mezítlábas ösvénnyel és pénztárcabarát kedvezményekkel.
2017.11.17.
Új pályaközpont épül Eplényben
Az eplényi Intersport Síarénában megépült Magyarország legnagyobb sífelvonóval ellátott kezdő és családbarát pályája, valamint rajta egy kétüléses felvonó a pálya teljes hosszában.
2017.08.16.
A helyükre kerültek az első liftoszlopok Eplényben
Fontos fázishoz érkezett az új kétüléses felvonó építése Eplényben. A lift tartóoszlopait helyezték el és egyben tájékoztatták a sajtó képviselőit az idei fejlesztésekről.
2017.01.05.
V. Várpalotai Nyílt Amatőr Sí- és Snowboard Verseny
2017. január 28-án szombaton 12 órától kerül megrendezésre az V. Várpalotai Nyílt Amatőr Sí- és Snowboard verseny az Intersport Síarénában, Eplényben.
2016.10.31.
Eplényben lesz az egyik legnagyobb hazai síkölcsönző
Eplényben sok változás lesz a 2016/17-es téli szezonban. Új szponzorral szerződtek az idén, a síterep névadója az Intersport lett. A síkölcsönző is megújul, nagyobb helyen, sokkal több felszereléssel fog üzemelni, így ez lesz Magyarország egyik legnagyobb síkölcsönzője.
2016.10.18.
Intersport Síaréna lett az eplényi síterep új neve
Szponzort váltott az eplényi Síaréna. Az új névadó az Intersport Magyarország lett, így a bakonyi síterepet ezentúl Intersport Síarénának fogják hívni. A névváltozás mellé új dizájnt is terveztek, valamint egyéb izgalmas változásokat is bejelentettek.
2014.01.06.
Nincs tél: átmenetileg bezártak a hazai pályák
Nagyon rosszul alakul a hazai síszezon. A síterepeik legtöbbje még ki sem tudott nyitni ezen a télen. A három eddig működő síterep közül Eplény és Mátraszentistván is vasárnap jelentette be, hogy ideiglenesen bezárnak. A Zempléni Kalandparkban is csak a műanyag borítású pályán lehet síelni.
2013.03.06.
Ma lesz az idei utolsó "szuperszerda" Eplényben
A mai napon 09:30-tól egészen 22:00-ig tart nyitva az Eplényi Síaréna. 18 óráig 20% tavaszi kedvezmény jár a síbérletekből. Ha ez nem lenne elég, 18:00 és 22:00 között fél áron lehet síelni hiszen "Szuperszerda" van. Érdemes eljönni az esti sízésre, mert ez lesz a szezon utolsó "Szuperszerdája".
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 21 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.