Felújított pályákkal várja Eplény a hegyi kerékpározás szerelmeseit

2023.04.29. 2023.05.11. síelők.hu | frissítve: 2023.05.11.

Két piros és egy fekete minősítésű downhill pályával nyitja a tavaszi-nyári szezont a Síaréna Vibe Park. A felvonónak köszönhetően egész napos és változatos szórakozást garantál mindenkinek, aki vágyik egy kis lejtőzésre, legyen az akár gyakorlott montis vagy profi DH-s.
Hegyi kerékpáros térkép, Síaréna Vibe Park 2023
A fekete pálya a már korábbról ismert OB pálya, újításokkal, megerősítésekkel, tempós szakaszokkal. A két nomád nyom pedig régebbi nyomokból került kialakításra épített kanyarokkal, ugratókkal, élvezetes, ritmusos bringázást lehetővé téve. A pályák a felvonó tetejétől könnyen elérhetőek, ahogy kiszállsz, már gurulhatsz is a rajt felé.

Az adottságoknak köszönhetően a pályák kombinálhatóak, vagyis elindulsz a DH pályán, bekapcsolódhatsz az N2-es pályába, ami összeköttetésben van az N1-essel, így egy körben mindhárom pálya egyes szakaszait kipróbálhatod, de végig is gurulhatsz mindegyiken külön-külön.
A hegyikerékpározás kockázatokkal jár. Csak saját felelősségre használhatók a downhill pályák! Fotók: Síaréna Vibe Park
A Bringapályák házirendje és további infók a siarena.hu oldalon érhetők el.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.