Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bachledka Ski & Sun témájú cikkeink

Downhill bringázás hazai és külföldi sípályákon

2013.08.26. 2023.07.24. sielok.hu | frissítve: 2023.07.24.
A síelés és a kerékpározás szezonális tekintetben kiválóan kiegészítik egymást. Amellett, hogy az éves ciklusok során jól megférnek egymás mellett, terrénum szempontjából is kéz a kézben járnak - és itt főleg az extreme-gravity, azaz a downhill (dh) és freeride szakágakra kell gondolni. Mi is ezzel a helyzet?

Magas-Tátra: télen megduplázódott a magyar vendégek száma

2023.06.04. Bata Attila
A helyi turisztikai hivatal képviselője szerint a járvány után visszatértek a síelők a Magas-Tátrába. A szállóvendégek száma már meghaladta a járvány előtti szintet. Leglátványosabban a magyar vendégek száma emelkedett, tavalyhoz képest megduplázódott a számuk a síszezonban.

Donovaly és a többiek: újabb szlovák síterepek nyitnak

2022.12.14. Bata Attila
A hétvégén újabb fokozatra kapcsol az idei síszezon Szlovákiában. A már üzemelő síterepek mellett újabb pályákon lehet síelni. Sok hó hullott mostanában a szlovák hegyekben, így biztatóan néz ki a karácsony előtti helyzet.

Bachledka: élményekkel teli üdülőhely az egész családnak

2022.12.08. (x)
Tapasztald meg az igazi gorál síelést és élj át egy csodálatos telet Szlovákiában, a Magas-Tátrában! Az egész évben nyitva tartó családi hegyi üdülőhely, a Bachledka Ski & Sun kiváló egy hétvégi vagy akár egy hosszabb sítúrához is.

Havazás után beindult a hóágyúzás a szlovák síterepeken

2022.11.19. Bata Attila
Pénteken már az alacsonyabb részeken is havazott Szlovákiában, főleg az északi országrészben. A szezon első nagyobb területét lefedő havazása túl sok havat ugyan nem, de elég hideget hozott ahhoz, hogy néhány síterep megkezdje a pályák behavazását.

Hegyi élményekkel teli nyár vár mindenkit Bachledkán

2022.06.15. sielok.hu
A Pieninek és a Magas-Tátra nemzeti parkok határán fekvő közkedvelt Bachledka Ski & Sun nevű négy évszakos hegyi központ az utóbbi időben több újdonsággal is előállt.

Idén is Szlovákiában rendezték Eger Városi Síbajnokságát

2022.03.09. Hajdú Hajnalka
Egy év kihagyás után 2022. március 4-6. között ismét megrendezésre került Eger város nagy hagyományokkal bíró síbajnoksága a szlovákiai Ždiar település mellett elhelyezkedő Bachledova Dolina síterepén.

Hol lehet még szállást foglalni december végi síelésre?

2021.12.27. Bata Attila
Még nincs minden teljesen veszve azoknak, akik most döntik el, hogy külföldi síeléssel búcsúztatják az évet. Akik igazolással rendelkeznek oltásokról, vagy átestek a betegségen, könnyebben találnak még szállást a szigorúbb feltételeket alkalmazó országokban, pl. Ausztriában vagy Szlovákiában.

Bachledka Ski & Sun - családi síüdülés a Tátra keleti oldalán

2021.12.18. (x)
A Bachledka Ski & Sun a Magas-Tátrai régió leggyorsabban fejlődő, egész éves családi hegyi üdülőközpontja. Az új autópályáknak köszönhetően a magyar határtól már kevesebb, mint 2 óra alatt érhető el.

Bachledka - 4 évszakos családi üdülőhely a Tátrában

2020.12.14. sielok.hu
A Bachledka Ski & Sun egy egész évben üzemelő hegyi családi üdülőhely, amely a Szepesség északi részén, Poprádtól 30 km-re északra és a lengyel határtól mindössze 18 km-re fekszik. Ebben a régióban megcsodálhatja az egyedülálló gorál kultúrát, az egyedi népi építészetet, a helyi folklórt, a hegyeket és a gyönyörű környező természetet.

h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.