Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bachledka Ski & Sun (Bachledova Dolina) témájú cikkeink

2022.06.15.
Hegyi élményekkel teli nyár vár mindenkit Bachledkán
A Pieninek és a Magas-Tátra nemzeti parkok határán fekvő közkedvelt Bachledka Ski & Sun nevű négy évszakos hegyi központ az utóbbi időben több újdonsággal is előállt.
2022.05.05.
Downhill bringázás hazai és külföldi sípályákon
A síelés és a kerékpározás szezonális tekintetben kiválóan kiegészítik egymást. Amellett, hogy az éves ciklusok során jól megférnek egymás mellett, terrénum szempontjából is kéz a kézben járnak - és itt főleg az extreme-gravity, azaz a downhill (dh) és freeride szakágakra kell gondolni. Mi is ezzel a helyzet?
2022.03.09.
Idén is Szlovákiában rendezték Eger Városi Síbajnokságát
Egy év kihagyás után 2022. március 4-6. között ismét megrendezésre került Eger város nagy hagyományokkal bíró síbajnoksága a szlovákiai ®diar település mellett elhelyezkedő Bachledova Dolina síterepén.
2021.12.27.
Hol lehet még szállást foglalni december végi síelésre?
Még nincs minden teljesen veszve azoknak, akik most döntik el, hogy külföldi síeléssel búcsúztatják az évet. Akik igazolással rendelkeznek oltásokról, vagy átestek a betegségen, könnyebben találnak még szállást a szigorúbb feltételeket alkalmazó országokban, pl. Ausztriában vagy Szlovákiában.
2021.12.18.
Bachledka Ski & Sun - családi síüdülés a Tátra keleti oldalán
A Bachledka Ski & Sun a Magas-Tátrai régió leggyorsabban fejlődő, egész éves családi hegyi üdülőközpontja. Az új autópályáknak köszönhetően a magyar határtól már kevesebb, mint 2 óra alatt érhető el.
2020.12.14.
Bachledka - 4 évszakos családi üdülőhely a Tátrában
A Bachledka Ski & Sun egy egész évben üzemelő hegyi családi üdülőhely, amely a Szepesség északi részén, Poprádtól 30 km-re északra és a lengyel határtól mindössze 18 km-re fekszik. Ebben a régióban megcsodálhatja az egyedülálló gorál kultúrát, az egyedi népi építészetet, a helyi folklórt, a hegyeket és a gyönyörű környező természetet.
2020.03.04.
Idén is megrendezték Eger város síbajnokságát
Az idén több, mint kétszázan neveztek a február végén Tátrában tartott 13. Eger városi Síbajnokságra. A versenynek kilencedik alkalommal adott otthont a lengyel határhoz közeli Zdiar település mellett elhelyezkedő Bachledova Dolina síterepe, ahol folyamatosan fejlesztik a téli sportok szerelmeseit kiszolgáló infrastruktúrát.
2020.01.20.
Dinamikusan fejlődő központ - Bachledka Ski & Sun
Az egész évben nyitvatartó hegyi központ, a BACHLEDKA Ski & Sun csak 30 km-re helyezkedik el Poprád városától, a gorál régió szívében, amely egyedi népi építészetet, hagyományokat, mesés hegyeket és a természetre nyíló gyönyörű kilátást kínál, valamint síelést három, egymással összekapcsolt völgyben.
2020.01.17.
Naplementés csúszás Bachledka Ski & Sun síterepén
Bachledka Ski & Sun, vagy ahogyan eddig Bachledova Dolinaként ismerhettük, az utóbbi években hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ezt saját szemünkkel is tapasztalhattuk pár csúszás erejéig.
2019.11.03.
®diar: elkészült az országút a két síterep között
Október 29-én adták át a Bélai-Tátrában az I/66-os országút felújított szakaszát, amely a környék két síterepe közötti részen javítja a közlekedés minőségét.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »