Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Borovec témájú cikkeink

2018.12.18.
Leitner síliftek: román, bolgár és macedón fejlesztések
Dél-tiroli Leitner a világ egyik legismertebb vállalkozása síliftek építésében. Az idén is számos liftet építenek a világ leghíresebb síterepein, de ezúttal azokat az újdonságokat vesszük sorra, amelyek a kevésbé ismert pályákon, Európa dél-keleti tájain épülnek az idén.
2016.12.01.
Banszkó: hétvégén megkezdődik a szezon Bulgáriában
A Balkánt megtámadó tél és havazás kellemesen meglepte a bolgár hórajongókat és síelőket. Idén először fordult elő, hogy a fővárosban, Szófiában havazott. Ennél fontosabb, hogy a hegyekbe bőven jutott a fehér mannából, így a tervezettnél korábban nyithat a legjobb bolgár terep, Banszkó is.
2014.12.06.
Síelős körkép: Szlovénia, Andorra, Ukrajna és Balkán
Tekintsünk most egy kicsit távolabbra az ismertebb európai országok síterepein. Bár ilyenkor még sokan csak az osztrák és szlovák hóadatokat lesik, már máshol is lehet síelni, és sok helyen pedig készülnek a nyitásra. Érdekességek néhány európai országból, hogy áll a szezonkezdet?
2013.12.15.
Bulgária: elkezdődött a szezon a nagyobb terepeken
Bulgáriában is megkezdődött az idei síszezon. A nyolcvanas évek egyik népszerű téli úti célja rengeteg változáson ment át az előző évtizedben. A legjobb síterepeik már elérik az Alpok színvonalát, de ennek ellenére a magyarok már csak kisebb számban látogatják a bolgár síterepeket.
2009.01.08.
Orosz gáz nélkül bezárhat a boroveci síközpont
Az orosz-ukrán gázvita valószínűleg a síterepeket is érintheti, főleg azokat, amelyek működtetése erősen függ a gáztól, ilyen például a bolgár Borovec síterepe. Az utóbbi időben jelentős fejlesztéseken átesett bolgár terep teljesen leállhat, ha nem érkezik több gáz Oroszországból.
2006.09.04.
Komoly fejlődés előtt a Balkán síterepei
Folytatódik az utóbbi években megkezdődött folyamat és egyre több pénz áramlik be a Balkán országainak síterepeire. Az eddig is látványos eredményeket produkáló bolgár és szépen fejlődő szerb síterepek után, Boszniában és Macedóniában is komolyan megindult a sípályafejlesztés.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 111 vendég és 4 regisztrált felhasználó látogatja.