Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Cerkno témájú cikkeink

2019.09.16.
Snowpass Card - itt a világ legnagyobb szezonbérlete!
A 2019/20-as síszezon újdonsága, a Snowpass Card, mely a világ legnagyobb síbérleteként hirdeti magát. Valóban különleges ajánlat, ilyen még nem volt a piacon. A bérlet egyedülálló módon 11 európai ország több mint 100 síterepére érvényes a teljes szezonra. Normál ára 895 euró, elővételi ára viszont csupán 395 euró.
2017.02.10.
Miért jó egy kis síterepen síelni?
Az elmúlt években a síelők.hu csapatával a síszezont mindig valamelyik közeli kis síterepen kezdtük. Szeretjük a családias hangulatú terepeket, mert a közös síelés itt mindig nagyobb élmény. Nem szakadunk el egymástól, és ha mégis külön síelünk, előbb-utóbb találkozunk valamelyik lejtő alján/tetején vagy a hüttében.
2016.11.30.
Cerkno nyereményjáték - fődíj egy síhétvége!
Most síhétvégét, valamint síjegyeket nyerhetsz Szlovénia egyik legtöbb ülőliftjével rendelkező, családbarát sícentrumába!
2016.11.14.
A legmodernebb szlovén síterep & új Terme Cerkno Spa
Cerkno síterepe nem hiába kapta meg a "Szlovénia legjobb sícentruma" és a "Családbarát síterepeknek járó díjat" is az utóbbi szezonokban: modern, biztonságos pályák, család- és gyermekbarát szolgáltatások, hangulatos síhütte a síterep csúcsán, új Terme Cerkno Spa és megannyi lehetőség vár minket!
2016.02.04.
Havazás utáni helyzetjelentés a szlovén síterepekről
A környező országokhoz hasonlóan, sajnos Szlovéniában is igen nehezen indult be a síszezon. Természetes hóban csak alig reménykedhettek az üzemeltetők, a síelési feltételek gyakorlatilag a hóágyúkon múltak.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »