Donovaly témájú cikkeink

Donovaly kiváló hóviszonyokkal várja a magyar síelőket

2023.01.31. (x), síelők.hu
Az elmúlt hetekben nagyon sok hó hullott a szlovák hegyekben, ezekből bőven jutott Donovaly síterepére is. Érdemes most elindulni síelni a magyarok körében is népszerű, a határtól nem messze található síterepre, hiszen most a szezon legjobb hóviszonyaival és pályáival várnak!

Havazás után indul az igazi szezon a szlovák síterepeken

2023.01.19. Bata Attila
Szlovákiában is szinte szünet nélkül havazik a héten a magashegységekben, így érdemes lehet a jövő heti síelések tervezésénél a szlovák terepeken is nézelődni. Nemcsak a nagyobb síterepek, hanem a természetes hó miatt lendületet kapott valamelyik kisebb síterep is jó választás lehet.

Donovaly: még 3 hétig lehet nevezni a Magyar Sí Szövetség Kupára

2023.01.18. Fehér Gyula
31. alkalommal, 2023. február 11-én kerül megrendezésre az Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság, melynek 10. alkalommal ad otthont a szlovákiai Donovaly (Dóval).

Február 11-én lesz a 31. Amatőr Gyermek Síbajnokság Donovalyban

2022.12.14. síelők.hu
A Szlovák Turisztikai Képviselet és a budapesti Szlovák Intézet "A tél Szlovákiában kezdődik" elnevezésű, december 13-án megtartott bemutatóján Dr. Fürstner József, a Magyar Sí Szövetség elnöke és Fehér Gyula, a síbajnokság versenyigazgatója megállapodást írt alá, miszerint 2023. február 11-én Magyar Sí Szövetség Kupa elnevezés alatt rendezik meg a neves gyermek síversenyt.

Donovaly és a többiek: újabb szlovák síterepek nyitnak

2022.12.14. Bata Attila
A hétvégén újabb fokozatra kapcsol az idei síszezon Szlovákiában. A már üzemelő síterepek mellett újabb pályákon lehet síelni. Sok hó hullott mostanában a szlovák hegyekben, így biztatóan néz ki a karácsony előtti helyzet.

Donovaly decembertől várja a magyar síelőket is

2022.11.20. síelők.hu
A magyarok egyik kedvenc szlovákiai síközpontjában idén is biztosan megkezdődik a szezon. A tervek szerint december elején.

Havazás után beindult a hóágyúzás a szlovák síterepeken

2022.11.19. Bata Attila
Pénteken már az alacsonyabb részeken is havazott Szlovákiában, főleg az északi országrészben. A szezon első nagyobb területét lefedő havazása túl sok havat ugyan nem, de elég hideget hozott ahhoz, hogy néhány síterep megkezdje a pályák behavazását.

Szlovákiában már készülnek a síszezonra

2022.11.11. Bata Attila
Nem tűnik egyszerűnek a 2022/23-as síszezon Szlovákiában, de szerencsére nem fog elmaradni. Az augusztusi világvége hangulat mára jelentősen javult, de még mindig van bizonytalanság az üzemeltetéssel kapcsolatban.

Interjú a Patty Ski Donovaly tulajdonosával

2022.03.11. síelők.hu
Vajda Botond 1999-től üzemelteti Donovaly Zahradiste részén a Patty Síiskolát és Síkölcsönzőt. A koronavírus válság után a 2021/22-es téli szezonról és a síturizmus jövőjéről beszélgettünk.

Húzd az első reggeli íveket Donovalyban!

2022.02.28. síelők.hu
2022. március 2-án, valamint március 5-én Donovalyban ismét lehetőség lesz Donovaly Nová Hola oldalán "Fresh Track", azaz kora reggeli "frissen ratrakolt pályás" síelésre!

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.