Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Galyatető témájú cikkeink

2019.09.16.
Biatlon: szombaton Galyatetőn lehet ismerkedni a sportággal
A Magyar Sí Szövetség a Kispuskás Biatlon Országos Bajnokság alkalmával szeretettel vár minden a biatlon megismerésére vágyó gyereket és felnőttet Galyatetőre.
2017.09.19.
ŐsziKÉK Hegyisport Fesztivál lesz a Mátrában
Az outdoor sportok szerelmeseinek kihagyhatatlan eseménynek ígérkezik az ŐsziKÉK Hegyisport Fesztivál, amit idén első alkalommal, hagyományteremtő céllal rendeznek meg Galyatetőn 2017. szeptember 23-24-én.
2016.10.06.
Megérkezett az első hó Magyarországra!
Tegnap délután kezdett havazni a Kékestetőn és reggelre már 3-4 cm friss hó borította hazánk legmagasabb pontját. Nemcsak itt havazott, Galyatető, Mátraszentistván, Bánkút és a Nagy Hideg-hegy is fehérbe borult, mutatjuk a webamera képeket!
2013.02.17.
Károkat okoz a rendszeres áramszünet a Mátrában
Egyeztetést kezdeményez az áramszolgáltató, a helyi önkormányzatok, illetve a mátrai sípályákat és szállodákat működtető vállalkozások bevonásával a téli idegenforgalmi csúcsszezonban a Felső-Mátrában előforduló áramszünetek miatt Balázs József fideszes országgyűlési képviselő.
2003.03.01.
Országos Senior Alpesi Síbajnokságot rendez a Sí Szövetség
35, 45, 55, 65, és 75 éven felüli életkor kategóriákban senior alpesi sí bajnokságot rendez a Magyar Sí Szövetség a galyatetői sípályán 1 futamos óriásműlesiklás számban. Nevezni a Síszövetség irodájában lehet.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »