Gerlitzen Alpe témájú cikkeink

Eddig fél méter friss hó Dél-Ausztriában és jön a folytatás!

2023.01.16. Bata Attila
Megérkezett a mostani hétre jósolt havazás első hulláma Ausztriába. Főleg a karintiai és stájer területeket érintette a nagyobb havazás, de szerencsére a hóból jutott az ország más területeire és síterepeire is. A folytatás továbbra is havasnak ígérkezik.

Hozd ki a maximumot Karintia síterepeiből a Topski bérlettel!

2022.11.30. síelők.hu
A TopSkiPass Kärnten & Osttirol síbérlet megnyitja a kapukat Karintia és Kelet-Tirol valamennyi síterülete előtt. A síbérlet többféle konstrukcióban kapható. 1,5 napostól egészen 21 naposig, 5 nap a 7-ből, 6 nap a 7-ből, 5 nap a szezonban, 10 nap a szezonban, valamint szezonbérlet számos családi csomagban.

Téli élményekkel várja vendégeit a NATUREL HOTELS & RESORTS

2022.11.14. (x)
Megérkezni, feltöltődni és ellazulni – egy téli üdülés alkalmával pont erre vágyunk. A Faaker-See melletti Schönleitn üdülőfaluban és Gerlitzen Alpén található Die KANZLERIN hegyi apartmanszállóban minden évszakban tökéletes kikapcsolódásban lehet részünk. Síelés a hegyen a családdal vagy téli üdülés a sípályáktól távolabb: a Naturel Hotels & Resorts szálláshelyeken mindkettő lehetséges.

Külföldi bobpályák a környező országokban

2009.06.11. 2022.06.22. síelők.hu | frissítve: 2022.06.22.
A környező országokban is sok helyen találhatunk nyári bobpályákat, összeállításunkban a viszonylag közeli pályákat gyűjtöttük össze. A bobozás nagy élmény minden gyereknek és "örök gyereknek", érdemes beiktatni a nyári programba!

Gerlitzen: magyar síelő esett ki a síliftből

2022.03.04. Bata Attila
Csütörtök délután három óra körül egy magyar síelő esett ki a karintiai síterep egyik négyszemélyes ülőliftjéből. A férfi a kezéből kiesett síbotot próbálta megmenteni, miközben kicsúszott a székből. Körülbelül hat métert zuhant.

Újabb fél méter hó esett Ausztriában

2021.12.07. Stánicz Balázs
Az osztrák havazásokat szinte már nehéz követni; november 25-óta csaknem kétnaponta havazik. A hóesések jellemzően Karintiára, Salzburg tartomány déli részeire (Magas-Tauern, Alacsony Tauern, Lungau) korlátozódnak, de időközben jelentős jó hullott északon is.

Többen kaptak visszatérítést a 19/20 szezonbérletek árából

2021.10.05. Bata Attila
Egyre többen fordulnak az osztrák lifttársaságokhoz azzal az igénnyel, hogy pénzvisszatérítést szeretnének a fel nem használt szezonbérleteikre abban a szezonban, amikor 2020 márciusában hirtelen leállították a sílifteket, és többet már nem is lehetett síelni.

Síszállások sulisoknak - ahol olcsón meg lehet úszni

2019.11.27. 2020.10.15. Fekete Ági | frissítve: 2020.10.15.
Nincs is nagyobb buli az iskolás, egyetemista csapatok számára, mint egy közös síelés. Csapatépítő jelleggel már egész jó áron találunk olyan szállásokat, ahol nagyobb csoportokat is tudnak fogadni. Szerencsére nagy hagyománya van az ilyesminek, így nem lesz nehéz dolga annak, aki vállalja, hogy egy életre szóló élményt szervez csoportjának.

Törött bordákkal folytatta a csúszást a magyar síelő

2020.01.29. Bata Attila
Két magyar érdekeltségű baleset is történt kedden Ausztriában, Karintia tartományban.

Jellemzően napos, hideg idő az osztrák síterepeken

2020.01.10. 2020.01.11. Bata Attila | frissítve: 2020.01.11.
Kissé szárazan indult az év Ausztriában. A múlt heti kisebb havazás után ismét várjuk a havat, de a síterepeken a hóágyúk teszik a dolgukat. A legtöbb síterepen napsütésben lehetett ezen a héten síelni.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.