Menü ≡

Gerlitzen Alpe témájú cikkeink

2020.10.15.
Síszállások sulisoknak - ahol olcsón meg lehet úszni
Nincs is nagyobb buli az iskolás, egyetemista csapatok számára, mint egy közös síelés. Csapatépítő jelleggel már egész jó áron találunk olyan szállásokat, ahol nagyobb csoportokat is tudnak fogadni. Szerencsére nagy hagyománya van az ilyesminek, így nem lesz nehéz dolga annak, aki vállalja, hogy egy életre szóló élményt szervez csoportjának.
2020.01.29.
Törött bordákkal folytatta a csúszást a magyar síelő
Két magyar érdekeltségű baleset is történt kedden Ausztriában, Karintia tartományban.
2020.01.11.
Jellemzően napos, hideg idő az osztrák síterepeken
Kissé szárazan indult az év Ausztriában. A múlt heti kisebb havazás után ismét várjuk a havat, de a síterepeken a hóágyúk teszik a dolgukat. A legtöbb síterepen napsütésben lehetett ezen a héten síelni.
2019.12.20.
Gerlitzen: az enyhe időjárás ellenére az összes pálya síelhető
Biztató november és december eleje után most kedvezőtlenebb arcát mutatja az időjárás Ausztriában is. Késik a tél, így a kisebb síterepek kénytelenek elhalasztani a szezonkezdetet, de Gerlitzen Alpe december 22-től (vasárnaptól) megnyitja az összes pályát.
2019.12.04.
Gerlitzen: csütörtökön már nyit a síterep
A hazai síelők egyik kedvelt karintiai célpontja, Gerlitzen Alpe, amely csütörtökön, december 5-én, hivatalosan is megkezdi az idei szezont.
2019.10.21.
A Mondial Assistance Turizmus Síkupa újra Gerlitzenben
Síeljünk és bulizzunk együtt újra, a szakma egyik legnagyobb havas rendezvényén! 1911 méteres tengerszint feletti magasságban, a páratlan panorámájú Gerlitzenben, az Ossiachi-tó felett található hóbiztos síterületen, ahol szélesek és változatosak a pályák és szinte állandó a napsütés! Az apartmanok már foglalhatóak! Nem csak a szakma képviselőinek!
2019.07.15.
Nassfeld vagy Gerlitzen alpesi világkupa versenyt rendezhet?
Bad Kleinkirchheim 2020-ban, a karácsonyi ünnepek után női alpesi sí világkupa versenyeket rendezhetne, de jelenleg kérdéses, hogy lesznek-e itt versenyek. Mindenesetre a tartomány (Karintia) két másik síterepe is szóba jött póthelyszínként.
2019.05.31.
Külföldi bobpályák a környező országokban
A környező országokban is sok helyen találhatunk nyári bobpályákat, bár az élményhez már drágábban juthatunk hozzá, mint idehaza. Összeállításunkban a viszonylag közeli pályákat gyűjtöttük össze. A bobozás nagy élmény minden gyereknek és "örök gyereknek", érdemes beiktatni a nyári programba!
2019.01.23.
Gerlitzen: így síel a 94. életévében járó Mária
Január közepén került ki az internetre egy rövid videó az idén a 94. életévét betöltő Máriáról, aki a magyarok által is sűrűn látogatott karintiai Gerlitzen Alpe síterepén húzza az íveket.
2019.01.08.
Nagyszabású party és élmény sítáborok 2019-ben
Tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy csak a sport érdekel az egészből! Vagy tudod mit? Inkább tedd fel a kezed, ha jól akarod magad érezni! Itt alapszabály, hogy amíg nem csúsztál másnaposan, addig gyakorlatilag meg sem érkeztél a hegyre. Soroljuk, hogy miből választhatsz idén.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »