Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gerlitzen Alpe témájú cikkeink

Külföldi bobpályák a környező országokban

2009.06.11. 2022.06.22. sielok.hu | frissítve: 2022.06.22.
A környező országokban is sok helyen találhatunk nyári bobpályákat, összeállításunkban a viszonylag közeli pályákat gyűjtöttük össze. A bobozás nagy élmény minden gyereknek és "örök gyereknek", érdemes beiktatni a nyári programba!

Gerlitzen: magyar síelő esett ki a síliftből

Csütörtök délután három óra körül egy magyar síelő esett ki a karintiai síterep egyik négyszemélyes ülőliftjéből. A férfi a kezéből kiesett síbotot próbálta megmenteni, miközben kicsúszott a székből. Körülbelül hat métert zuhant.

Újabb fél méter hó esett Ausztriában

Az osztrák havazásokat szinte már nehéz követni; november 25-óta csaknem kétnaponta havazik. A hóesések jellemzően Karintiára, Salzburg tartomány déli részeire (Magas-Tauern, Alacsony Tauern, Lungau) korlátozódnak, de időközben jelentős jó hullott északon is.

Többen kaptak visszatérítést a 19/20 szezonbérletek árából

Egyre többen fordulnak az osztrák lifttársaságokhoz azzal az igénnyel, hogy pénzvisszatérítést szeretnének a fel nem használt szezonbérleteikre abban a szezonban, amikor 2020 márciusában hirtelen leállították a sílifteket, és többet már nem is lehetett síelni.

Síszállások sulisoknak - ahol olcsón meg lehet úszni

2019.11.27. 2020.10.15. Fekete Ági | frissítve: 2020.10.15.
Nincs is nagyobb buli az iskolás, egyetemista csapatok számára, mint egy közös síelés. Csapatépítő jelleggel már egész jó áron találunk olyan szállásokat, ahol nagyobb csoportokat is tudnak fogadni. Szerencsére nagy hagyománya van az ilyesminek, így nem lesz nehéz dolga annak, aki vállalja, hogy egy életre szóló élményt szervez csoportjának.

Törött bordákkal folytatta a csúszást a magyar síelő

Két magyar érdekeltségű baleset is történt kedden Ausztriában, Karintia tartományban.

Jellemzően napos, hideg idő az osztrák síterepeken

2020.01.10. 2020.01.11. Bata Attila | frissítve: 2020.01.11.
Kissé szárazan indult az év Ausztriában. A múlt heti kisebb havazás után ismét várjuk a havat, de a síterepeken a hóágyúk teszik a dolgukat. A legtöbb síterepen napsütésben lehetett ezen a héten síelni.

Gerlitzen: az enyhe időjárás ellenére az összes pálya síelhető

Biztató november és december eleje után most kedvezőtlenebb arcát mutatja az időjárás Ausztriában is. Késik a tél, így a kisebb síterepek kénytelenek elhalasztani a szezonkezdetet, de Gerlitzen Alpe december 22-től (vasárnaptól) megnyitja az összes pályát.

Gerlitzen: csütörtökön már nyit a síterep

A hazai síelők egyik kedvelt karintiai célpontja, Gerlitzen Alpe, amely csütörtökön, december 5-én, hivatalosan is megkezdi az idei szezont.

A Mondial Assistance Turizmus Síkupa újra Gerlitzenben

2019.10.21. sielok.hu
Síeljünk és bulizzunk együtt újra, a szakma egyik legnagyobb havas rendezvényén! 1911 méteres tengerszint feletti magasságban, a páratlan panorámájú Gerlitzenben, az Ossiachi-tó felett található hóbiztos síterületen, ahol szélesek és változatosak a pályák és szinte állandó a napsütés! Az apartmanok már foglalhatóak! Nem csak a szakma képviselőinek!

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.