Menü ≡

Innerkrems témájú cikkeink

2020.01.12.
Síelni gyerekkel? Te megőrültél? Nyugi, itt jó lesz!
Kell egy kis bátorság ahhoz, hogy gyerekekkel induljunk el síelni. Szerencsére Ausztria elképesztően jól ki van erre gyúrva, pontosan tudják, hogy milyen kényelmi szolgáltatásokra van szüksége a családos síelőknek. Az mindenhol alap, hogy gondoskodnak a gyerekek szórakozásáról rossz idő esetén is - minimum van egy játszószoba, de játszótérrel és játszóházzal is készülnek itt-ott. Van, ahol konkrétan ovi is üzemel. Az alábbi felsoroltak szinte mind pályaszállások, így megússzuk a gyerekek és cuccaik hurcibálását a sípályáig.
2019.10.17.
Öt karintiai síterepet köt össze a Nockberge Trail
Újdonság a karintiai télben a Nockberge Trail, az öt sívidéket, Katschberget, Innerkremst, Turrachot, Falkertet és Bad Kleinkirchheim/St. Oswaldot összekötő túraútvonal. A Katschbergről induló négy napos sítúra teljes hossza 64 kilométer.
2019.09.16.
Snowpass Card - itt a világ legnagyobb szezonbérlete!
A 2019/20-as síszezon újdonsága, a Snowpass Card, mely a világ legnagyobb síbérleteként hirdeti magát. Valóban különleges ajánlat, ilyen még nem volt a piacon. A bérlet egyedülálló módon 11 európai ország több mint 100 síterepére érvényes a teljes szezonra. Normál ára 895 euró, elővételi ára viszont csupán 395 euró.
2019.07.16.
18 szobás pályaszállás eladó Innerkremsen
3 csillagos családi szálloda, valamint egy 150 m2-es luxuslakás eladó a magyarok által is közkedvelt Innerkrems síterepén, a síiskola és gyermeklift szomszédságában, 1550 méteres magasságban.
2018.11.20.
Kelet-Ausztria: 20-30 cm hó hullott a hegyekben
Ezúttal Ausztria déli és keleti tartományai kapták a nagyobb havat a délről érkező mediterrán ciklon miatt. A havazás még holnapig folytatódik az alacsonyabb régiókban is, ahol összesen 20 cm is összejöhet szerda reggelre. A hegyekben ennél valamivel több, 30-40 cm várható a havazás végére.
2015.12.08.
Innerkrems megmenekült, decemberben nyit
Hosszú-hosszú, egészen november végéig tartó huzavona után rendeződött a síterep sorsa. A tavaszi szezonzárás óta rengeteg hír röppent fel a síterep jövőjével kapcsolatban, sokan már nem sok esélyt adtak a folytatásra, de a múlt hétvégén sikerült aláírni a szerződést az új tulajdonossal.
2015.03.04.
XVII. Bankár és XVI. Telekom Kupa versenykiírás
2015. március 12-én, valamint 14-én rendezi a Bankár Kupát, majd a Telekom Kupát a Fullsport SE és a Startbuda SE az ausztriai Innerkremsben. A verseny az igazolt versenyzőknek ranglista pontszerző és része a Magyar Sí Szövetség által rendezett XII. Magyar Kupa versenysorozatnak.
2015.01.06.
XII. Média Kupa 2014. január 15-18. között
Idén is megrendezésre kerül a nagy hagyományokkal rendelkező Médiakupa, amely a XII. Magyar Kupa versenysorozat része. A helyszín továbbra is a jól bevált és hóbiztos Innerkrems lesz. A versenyt a Havazin kamerái is rögzítik, és számos sztár, ismert személyiség is elindul a megmérettetésen.
2014.02.01.
Rekordhó Ausztriában - folyamatosan frissül
A havazás szombaton is folytatódik Karintiában és Kelet-Tirolban, így ma is nyomon követjük a hóhelyzetet. Sok helyütt 75 éve nem esett ilyen rövid idő alatt ekkora hó, Ausztria déli része szó szerint elsüllyed.
2013.01.08.
I. Bajnokok Kupája amatőröknek és versenyzőknek
A WELTAUTO-MÉDIA Kupa bemelegítéseként rendezik meg az I. BAJNOKOK KUPÁJÁT január 12-én Innerkremsben. Az egyfutamos óriás-műlesikló versenyen bárki részt vehet.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »