Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Kitzbühel - Kirchberg - Kitzski témájú cikkeink

2022.03.10.
Síterepek innovációit is bemutatja a Mountain Planet
2022. április 26 - 28. között rendezik a franciaországi Grenoble-ban a Mountain Planet nemzetközi turisztikai szakkiállítást. A Francia Alpok szívében 1974 óta kétévente rendezik meg ezt a nemzetközi eseményt, mely idén nem kevesebb, mint 900 kiállítót és márkát, valamint 23 ezer szakembert hoz össze több mint 70 országból.
2022.01.10.
KitzSkiWelt Tour: a világ leghosszabb körbesíelhető útvonala
Egyre népszerűbbek a körsíelésre kialakított pályarendszerek, mint pl. az örök etalon a Dolomitok Sellarondája. Az utóbbi időben számos síterep ajánl olyan programokat, ahol úgy lehet kisebb-nagyobb köröket síelni, hogy sosem kell ugyanazon a pályán síelni kétszer.
2021.11.22.
Újranyitnak az osztrák gleccserek hüttékkel együtt
A tegnap kevéssel éjfél előtt megjelent rendelet engedélyezi a sífelvonók használatát. A módosított feltételeknek köszönhetően több, eddig is üzemelt síterep döntött úgy, folytatja a síszezont.
2021.11.08.
Kitzbühel: Már itt is lehet síelni friss porhavon
Kitzbühel volt az első a nem gleccser síterepek közül, ahol már lehetett síelni, október 30-án nyitotta a szezont a salzburgi-tiroli határon fekvő síparadicsom. Időközben a friss hó is megérkezett.
2021.11.07.
Hochfügen, Zillertal: nagy havazás után kinyitott a síterep
A Ziller-völgyben található Hochfügen síterepe gondolt egy merészet és az elmúlt napok havazásai után hétvégére megnyitott néhány pályát a síelőknek.
2021.01.20.
A COVID-19 felgyorsítja a téli sportok technológiai fejlődését
A Mastercard a téli sportok szakértőivel közösen vizsgálta az iparág jövőjét és a COVID-19 hatásait. Az elkészült független tanulmány eredményei a téli sportok gyors innovációját prognosztizálják.
2020.12.15.
Íme, a világ öt legjobb síközpontokban található kaszinója
Bizonyos értelemben minden síelő és snowboardos egyben szerencsejátékos is, minden egyes alkalommal, amikor felcsatolják a sílécet vagy felpattannak a deszkára, kockázatot vállalnak. Természetesen ez a kockázat általában kicsi és kezelhető, mégis része annak, ami szórakoztatóvá teszi a téli sportokat.
2020.12.01.
A szépséges Ausztria és a szerencsejáték még várat magára
Kockajáték, rulett, játékautomata, póker vagy blackjack. Vannak, akik számára ezek a szerencsejátékok, a kaszinók világa jelentik a csúcsminőségű szórakozást. Síterepek közelében néztünk körül, hogy hol lehet hódolni a téli sportok mellett ennek a szenvedélynek.
2020.11.20.
Kiváló hóviszonyok mellett edzenek az osztrákok
Nagyszerű edzőpályát sikerült az hochgurgli (Tirol) pályakezelőknek összehozni. Az osztrákok csapatkapitánya szerint jobbak a feltételek, mint az ilyenkor szokásos coloradói edzéseken vagy versenyeken.
2020.11.12.
Covid-19: Ausztriában tesztelték a mobiltelefonos síbérletet
Újabb műszaki újdonságot hozott az idei év a sípályákra, és ezt is a koronavírus-járvány elleni küzdelemnek "köszönhetjük". Nem kell többé sorba állni a kasszánál, ha síbérletet vásárolunk. A legújabb beléptető kapuk leolvassák a síbérletet a mobiltelefonunkról is.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »